HTC u tajnosti radio na nečemu potpuno novom! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HTC u tajnosti radio na nečemu potpuno novom!

Prvi sveobuhvatni, povezani fitnes sistem na svetu dolazi baš iz HTC kompanije, a kompanija je uspela da ga sačuva od očiju javnosti sve do premijere, što je prava retkost danas!

  Izvor: HTC/Under Armor.

Kompanije HTC i Under Armour na CES 2016 sajmu u Las Vegasu najavili su UA HealthBox, prvi povezan i umreženi fitnes sistem na svetu koji meri, nadgleda i upravlja najznačajnijim pokretačima zdravlja i dobre fizičke kondicije - san, fizičke vežbe i aktivnosti i ishranu.

Sistem UA UA HealthBox bazira se na uređajima koje je dizajnirao i proizveo HTC i aplikaciji UA Record, a sastoji se od fitnes narukvice, merača otkucaja srca i merača telesne mase i masnoća - uređaja koji se povezuju sa aplikacijom UA Record sa ciljem pružanja detaljnog uvida u stanje organizma, na osnovu kojeg korisnici mogu da unaprede svoje zdravlje i fizičku kondiciju. Nova UA Record aplikacija dostupna je za preuzimanje sa Google Play i App Store prodavnica.

Uz HTC smartfon ili bilo koji drugi pametni telefon sa Android ili iOS operativnim sistemom, aplikacija UA Record služi kao centralna kontrolna tabla za svakodnevne aktivnosti koje utiču na to kako se osećamo.

"Ovaj sistem ima sve što je korisnicima potrebno da bolje upravljaju svojim zdravljem i fizičkom kondicijom", izjavio je Volfgang Miler, izvršni direktor sektora povezanih proizvoda u kompaniji HTC. "Bilo da ste vrhunski sportista ili jednostavno aktivno radite na svom zdravlju, UA HealthBox je jedini sistem koji vam pruža kompletnu sliku, informacije i motivaciju neophodne za postizanje ciljeva", kazao je Miler.

UA Band narukvica projektovana je za svakodnevno nošenje, tokom celog dana. Ona prati dnevne aktivnosti, fizičke vežbe i san. Snimanje celodnevnih aktivnosti omogućava vam da postavljate dnevne ciljeve i pratite napredak na svojoj narukvici. UA Band je neupadljivog dizajna, sa ekranom diskretno sakrivenim ispod spoljnog sloja gume što ovoj tehnologiji omogućava da bude neprimetna kada se ne koristi. Osmišljena prema potrebama sportista, narukvica nudi i napredni režim za treninge, sa ekranom koji ostaje uključen tokom vežbanja, kao i LED ekran koji pokazuje zonu rada srca kada je uparen sa uređajem UA Heart Rate. UA Band narukvica dolazi u crnoj boji, sa crvenom teksturom sa unutrašnje strane koja omogućava kapilarno propuštanje vlage.

UA Heart Rate je kompaktni uređaj za praćenje rada srca sa inovativnom tehnologijom mikrokopči, projektovanom da ga učini potpuno neupadljivim tokom treninga. Traka za grudi i odvojivi senzor pomažu korisniku da nadgleda intenzitet svojih vežbi i trenira pametnije. UA Heart Rate je osmišljen da pruži precizan proračun sagorelih kalorija. U spoju sa aplikacijom UA Record, UA Heart Rate vam omogućava da prilagodite sopstvene zone rada srca.

UA Scale je predivno izrađena Wi-Fi vaga, pločasto-kružnog dizajna. Ovaj uređaj koristi sloj stakla sa naprednom tehnologijom provodljive boje koja omogućava očitavanje mase i procenta masti u organizmu. LED ekran sakriven iza stakla čini tehnologiju potpuno neprimetnom kada nije u upotrebi. Vaga može da podrži do osam korisnika i sinhronizuje se sa UA Record aplikacijom da bi korisnici mogli da prate statistiku i trendove svoje telesne težine, kao deo sveukupnog prikaza praćenih parametara. UA Scale je crne boje sa crvenom teksturom na unutrašnjoj strani.

Uz jedinstveni pristup, namena UA HealthBox-a je da postane sastavni deo svakodnevice korisnika, zbog čega je dizajn vitalna komponenta ovog sistema. UA HealthBox je projektovan da objedini čitav portfolio uređaja i iskustava njihovog korišćenja.    

Dostupnost i cene

UA HealthBox paket biće dostupan najpre u SAD počev od 22. januara, a zatim i globalno tokom 2016. godine. Cene kompleta niti pojedinačnih uređaja nisu saopštene.

Sve CES 2016 vesti pratite preko CES2016 oznake na MobIT sajtu!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA