3D zvučnici čiji zvuk "pada" na slušaoce s plafona | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

3D zvučnici čiji zvuk "pada" na slušaoce s plafona

Nova generacija audio proizvoda donosi živopisan 3D zvuk koji se prostire na način koji do sada niste čuli!

 Izvor: Samsung.

Samsung je na CES 2016 sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu najavio novu seriju audio proizvoda, koja obuhvata i Soundbar uređaj opremljen Dolby Atmos tehnologijom, kao i unapređenja bežične serije audio uređaja, Wireles Audio 360.

Nova serija Samsungovih audio proizvoda projektovana je tako da obezbedi spektakularan zvuk, kako tvrdi kompanija, i omogući iskustvo koje zaista pripada tehnologiji nove generacije. "Naš portfolio audio proizvoda za 2016. godinu nudi živopisniji zvuk za uživanje kod kuće", izjavio je Džon Ji Kim, potpredsednik Divizije za ekrane pri kompaniji Samsung Electronics. "Samsungov novi Soundbar sa Dolby Atmos tehnologijom, donosi sistem za kućni bioskop, posebno kada se kombinuje sa Samsungovim novim SUHD televizorima".

Samsungov novi HW-K950 Soundbar je prvi uređaj ove kompanije koji se odlikuje Dolby Atmos tehnologijom i prvi soundbar komplet u ovoj grani industrije koji obuhvata i dva bežična zadnja zvučnika sa Dolby Atmostehnologijom. Ceo kompet uređaja donosi neverovatan 5.1.4-kanalni zvuk. Visine samo 2,1 inča, tanak, elegantan dizajn uređaja HW-K950 koristi tri zvučnika okrenuta ka napred i dva okrenuta ka gore. Novi sistem donosi raskošan, pun zvuk koji može da ispuni čitavu prostoriju, a koji je dovoljno detaljan da donese realističan bioskopski efekat od zvuka strele ispaljene preko prostorije do zvuka kolibrija koji lebdi iznad glave slušaoca. Soundbar se takođe bežično povezuje sa subwoofer zvučnikom i zadnjim zvučnicima, dajući praktično, elegantno rešenje u svakoj dnevnoj sobi. Ovo takođe znači i da nije potrebna ugradnja zvučnika na plafon kako bi se postigao realističan 3D zvuk.

Dolby Atmos je dobio ogromnu podršku od velikih studija i nastavlja svoje širenje na druge formate, uključujući novi Samsungov HW-K950 Soundbar, koji omogućava većem broju korisnika da u svoj dom donesu doživljaj zvuka bez premca" izjavio je Dag Derou, viši potpredsednik, Dolby Laboratories. "Potrošači sada mogu da dožive zvuk koji dolazi iz svih pravaca, uključujući i onaj iznad njihovih glava, koji će njihove kućne bioskope ispuniti jasnoćom, snagom, detaljima i dubinom”.

Nadograđujući postojeću Wireless Audio 360 seriju, Samsung je prikazao i širok spektar novih boja i formi za audio uređaje dizajniranih tako da se uklope u dekor bilo koje prostorije u domu. Sa zaštićenom tehnologijom prstenastog širenja Ring Radiator, audio uređaj može da se postavi bilo gde u prostoriji i da je ispuni živim, ali ipak uravnoteženim zvukom.

Samsung takođe omogućava potrošačima da kontrolišu svoje muzičke uređaje jednostavnije i lakše nego ikada, sa intuitivnim interfejsom zvučnika, osetljivim na dodir, koji odgovara na dodire i prevlačenja.

Potrošači imaju još veću kontrolu zahvaljujući novim aplikacijama za pametne časovnike Gear S2 i Gear S, kao i unapređenoj aplikaciji Samsung Multiroom App za pametne telefone i tablete. Wireless Audio 360 serija takođe nudi novu funkcionalnost u pametnom domu, uključujući zvučna obaveštenja i podešavanja za kućne bioskope. R5 model iz Audio Wireless 360 serije dobio je i priznanje u okviru CES 2016 nagrada za inovaciju.

Sve CES 2016 vesti pratite preko CES2016 oznake na MobIT sajtu!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Samsung HW 950.
Izvor: TechnoPlusz.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi