Vaša godina na Facebook-u | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vaša godina na Facebook-u

Pregled onoga što ste radili i delili sa drugima na Facebook-u može biti drastično drugačiji.

  Izvor: Mondo

Facebook je malo izmenio Year in review alatku kako krajnji rezultat ne bi sadržao fotografije koje bi možda uznemirile korisnike.

Specijalna alatka se pojavljuje na kraju godine i kreira automatski slideshow od fotografija iz prethodnog perioda. Međutim, prošle godine pomenuta alatka je uspela da uznemiri neke korisnike. No, Facebook ove godine uvodi neke novine.

Zato što alatka automatski bira fotografije iz protekle godine, može da pokupi fotografije bivših partnera ili premiulih osoba i obeleži ih kao zabavne uspomene. Prošle godine, Facebook je morao da se izvinjava zbog toga što je uznemirio korisnike prikazivajući im fotografije preminulih bliskih osoba, prenosi Independent.

Ove godine Facebook automatski blokira fotografije ljudi za koje smatra da drugi ne žele da ih vide. Alatka sada blokira fotografije preminulih osoba i bivših partnera.

Korisnici takođe mogu da uređuju slideshow kada se on kreira. Fotografije mogu biti uklonjene, a one koje su novim podešavanjima već uklonjene, mogu biti vraćene.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA