Srbija se nadograđuje | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija se nadograđuje

Microsoft Karavan putuje do decembra.

 Izvor: Microsoft.com/screenshot

Kada je 29. jula ove godine Microsoft objavio dostupnost Windows 10 operativnog sistema, mi u Srbiji smo ga dočekali u „Ušću“. Microsoft Srbija potrudio se da dostojno prikaže važne novosti, pa je mesec dana u Beogradu odgovarao na pitanja i pomagao brojnim namernicima, ali i slučajnim prolaznicima, da urade nadogradnju svojih mašina na Windows 10.

No, tu se nadogradnja Srbije na Windows 10 nije završila! Microsoft Srbija je, čini nam se po prvi put, krenuo van glavnog grada, da poseti i druge krajeve zemlje i pokaže šta je to novo i to ne samo kada je u pitanju Windows 10, već i novi Office 2016 koji je predstavljen u septembru.

Posle Beograda, Microsoft karavan svratio je u Pančevo, a potom je zvaničnu turneju po Srbiji započeo u Boru. Veliko intresovanje, sjajna organizacija domaćina, mediji i blogeri, dočekali su Microsoft kao najrođenijeg. I, gle, zaista se Microsoft tako i ponašao. Ne samo da je doneo neke fine poklone Boranima, već je strpljivo odgovarao na sve što su domaćini imali da pitaju. Posle Bora, usledila je poseta Novom Sadu, potom Subotici, pa Zrenjaninu, Pirotu, a slede Smederevo, Valjevo, Kraujevac, Niš, a čujemo da je Microsoft karavan odlučio da decembar provede i u Podgorici.

Svi ovi gradovi imali su ili će imati priliku da prvo u „Win Win“ prodavnicama, a potom u neformalnoj atmosferi u nekom od odabranih mesta gde se okupljaju novinari, blogeri i šira publika, druže sa Microsoftom. Oduševljenje koje smo primetili na skupovima je oduševljenje ne samo novitetima koje Microsoft nosi sa sobom i prikazuje, već i činjenicom da je ova kompanija odlučila da organizuje ovako nešto kao što je #MSKaravan.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi