Klinac iz Kostolca poboljšao Popcorn Time! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klinac iz Kostolca poboljšao Popcorn Time!

Milan iz Kostolca, koji ima samo 15 godina, napravio veb verziju Popcorn Time aplikacije za gledanje piratskih filmova u internet pregledaču!

 Izvor: PopCorn Time.

NAPOMENA:Sajt je oborila američka MPAA i trenutno je Browser Popcorn nedostupan!

Milan iz Kostolca, programer koji ima samo 15 godina i nekoliko velikih projekata, napravio je veb Popcorn Time interfejs koristeći se PHP i Node.js alatima. Sajt omogućava gledanje filmova koji se već nalaze u Popcorn Time bazi preko neta direktno u internet pregledaču, bez potrebe da se skida aplikacija ili bilo šta instalira. Ipak, moguće je da ćete pre gledanja morati da deaktivirate neke plugin-ove, što će vam vaš pregledač odmah javiti.

Browser Popcorn Time možete gledati sa računara, telefona ili tableta (i drugih uređaja povezanih na net), koristeći se poznatim načinom učitavanja i odabira filma, kao što nudi Popcorn Time aplikacija. Jedino je promenjen način puštanja filma, što se obavlja preko "iskačuće" konzole s desne strane, klikom na "Watch Now".

O Milanu

Ne voli sport. Izlazi iz kuće samo kad je to zaista neophodno. Sluša Maiden, Guns n Roses, Metallica, Black Sabbath i igra Kerbal Space Program. Voli da čita. Gleda drame i anime, a zanimaju ga i RC kvadkopteri. Milan ide u srednju školu u Kostolcu. Ima 15 godina i programira već neko vreme i misli da ga zbog svega ovoga mnogi smatraju osobenjakom.

Filmovi su razvrstani po kategorijama s leve strane, omogućena je pretraga i nema prevoda. Učitavanje filma traje neko vreme i moguće je da se neće učitati uopšte, ali drugi ili treći pokušaj daće rezultat. Takođe, pretraga ne radi uvek. Gledanje smo pokušali i radi iz Chrome, Firefox i Internet Explorer veb pregledača. Film možete gledati preko celog ekrana ili u smanjenom prikazu.

Evo šta je Milan rekao za početak: "Živim u zemlji u kojoj se Zakon o pirateriji konstantno krši i jednostavno me nije briga! Održavaću sajt, menjati domene i provajdere... Ne želim da zaradim ni jedan jedini dinar od ovoga! Jednostavno želim ovo da uradim, jer JA verujem da će piraterija jednom izazvati pucanje balona oko striminga filmova i da će filmski studiji to konačno i shvatiti". Ipak, ako ga neko bude sudski gonio Milan će još jednom razmisliti o svemu.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi