Skype je upravo zasenio konkurenciju! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skype je upravo zasenio konkurenciju!

Nemaš Skype? - nema problema, upadaj preko linka!

  Izvor: Skype.

Mladi su "ciljna grupa" nove Skype kampanje i Skype opcije koja omogućava korišćenje Skype aplikacije čak i ako sagovornici nemaju Skype niti nalog! Dovoljno je dodati njegove podatke, poslati link i priča i video preko Skype-a mogu da počnu! Ako ste nekad podelili link sa nekim preko OneDrive i Dropbox aplikacije, recimo, onda znate kako to već funkcioniše - Skype nudi isto, samo što se nakon klika na link pokreće tekstualna, a ako sagovornici žele i video konverzacija.

Nova Skype opcija dostupna je već sada u SAD i Velikoj Britaniji i omogućava da istovremeno ćaska ili video telefonira do četiri osobe, za sada. Skype deljenje linkova radi na računaru (PC, Mac), na telefonima (Windows, iOS, Android), na tabletima, pametnim TV uređajima i drugim koji imaju net i veb pregledač. U Srbiji ovu opciju očekujemo do kraja oktobra.

"Skype link možete podeliti kako god hoćete - preko mejla ili aplikacije za ćaskanje, kakve su Messenger, WhatsApp, Viber ili Facebook", stoji u Skype saopštenju nimalo slučajno, jer da biste na ovaj način četovali ne morate imati Skype, a pomenute aplikacije zahtevaju da oba ili sva četiri sagovornika imaju istu aplikaciju.

I to je upravo cilj Microsofta - da ljudima obezbedi slobodnu i besplatnu komunikaciju bilo kad i bilo gde i ovo je veliki pomak u odnosu na konkurenciju. Ako se naviknu na deljenje linkova - navići će se i na korišćenje Skype-a i to je poen protiv konkurenata. To možda i nije primarni cilj kompanije, ali je sigurno i to bilo u mislima tokom kreiranja ove opcije.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Skype radi i bez Skype aplikacije!
Izvor: Microsoft.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA