U Srbiji predstavljen Office 2016 (FOTO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Srbiji predstavljen Office 2016 (FOTO)

Unapređeni Microsoft Office 2016 stvoren je za timski rad.

  Izvor: Microsoft Srbija.

Kompanija Microsoft predstavila je i u Srbiji najnovije karakteristike i aplikacije Office 2016, koje su kao dodatak Office 365 Microsoft pretplatničkom servisu baziranom na cloud-u, postale dostupne i korisnicima širom sveta.

Osnovna ideja pri kreiranju novog Office-a ogleda se u shvatanju da se način na koji radimo i samo radno mesto sve više i brže menjaju, pa je zbog toga neophodno usavršiti i set alata uz pomoć kojih radimo. Sa Office 2016 aplikacijama, Office paket se proširuje i postaje snažna platforma integrisanih aplikacija i servisa kreiranih sa svrhom povećanja saradnje u radu, gde se razmenom ideja one konstantno poboljšavaju.Dajući prednost progresu, pre nego procesu u radu - Office 2016 aplikacije pojednostavljuju saradnju i uklanjaju prepreke na putu timskog uspeha, rušeći barijere između uređaja, aplikacija i ljudi.

Jedno od glavnih nastojanja Microsoft-a je da unapredi produktivnost u radu. Office paket je najbolji primer za to, jer kontinuiranim inovacijama olakšava ljudima da se u poslu okrenu ka najvažnijim aspektima - saradnji i timskom radu“, izjavio je Željko Vujinović, Generalni direktor Microsofta za Srbiju i Crnu Goru i dodao da će ovakav kurs omogućiti korisnicima značajna unapređenja u poslovanju i veću efikasnost upravo kroz korišćenje punih potencijala novih rešenja.

Office 2016 svoj maksimum pruža na novom operativnom sistemu Windows 10, i zajedno predstavljaju najkompletnije poslovno rešenje, pružajući maksimum bezbednosti i produktivnosti u radu.

Inovacije poput mogućnosti koautorstva u Word, PowerPoint i OneNote desktop softveru, ili Skype in-app integracije širom Office Online i bogate klijent aplikacije omogućavaju slanje IM poruka, deljenje ekrana, razgovor ili video čet unutar samih dokumenata.

Značajni novi apdejti za OneDrive, za poslovne korisnike (OneDrive for Business) stižu kasnije ovog meseca i omogućiće nova iskustva u sinhronizaciji, pregledanju, mobilnosti, IT kontroli, kao i za programere.

Neki od Office 2016 noviteta

Pretraga u Wordu

Microsoft je u Office 2016 dodao, između ostalog, i pretragu pojmova iz Word dokumenata. Označite reč, kliknite na ikonicu pretrage i Bing će vam u prozoru pored izbaciti rezultate vezane za tražen pojam. Odlična mogućnost za upoznavanje sa nepoznatim pojmovima u Word dokumentima koje šalju saradnici.

Lista nedavno korišćenih dokumenata omogućava vam da nastavite tačno tamo gde ste stali, prateći vas na svim vašim uređajima, bilo da radite u Office Online, Office Mobile aplikacijama ili u Office 2016 desktop aplikacijama.

Office 2016 aplikacije sa Office-om 365 pružaju nove mogućnosti za veću bezbednost i zaštitu. Ugrađena Prevencija gubitka podataka (Data Loss Prevention) u Word-u, PowerPoint-u, Excel-u i Outlook-u, značajno smanjuje rizik od curenja osetljivih podataka.

Integrisano Office 365 upravljanje mobilnim uređajima (Office 365 Mobile Device Management) štiti uređaje kompanije i zaposlenih, a Zaštita kompanijskih podataka (Enterprise Data Protection) koja stiže kasnije ove godine omogućava zaštićeno deljenje sadržaja u okviru kompanije.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA