Saveti

Najjači način da svima čestitate NOVU GODINU (FOTO, VIDEO)

Umesto tradicionalnih čestitki napravite jednu posebnu, samo vašu i oduševite sve!

S obzirom na to da u Srbiji postoji preko pet miliona korisnika Viber aplikacije i da gotovo devet od 10 smartfon korisnika ima tu aplikaciju - verujemo da će vas ova priča zanimati.

Znamo da volite Viber sličice tj. stikere, ali ne znamo da li vi znate da sad možete da napravite svoje Viber kolekcije sličica i šaljete ih kao bilo koje druge stikere.

Kreiranje Viber stikera je sjajan način da potpuno drugačije čestitate Novu godinu kome god poželite. Za kreiranje jednog originalnog Viber stikera neće vam biti potrebno više od desetak minuta, a razultat će biti sjajan - i za vas i za one, kojima ih namenite.

Opciju kreiranja Viber stikera već smo detaljno objasnili, pa se nećemo ponavljati, a ovde ćemo vam prikazati kako da kreirate svoj prvi Viber stiker u svojoj prvoj kolekciji, koju možete i javno da objavite, ako to poželite i delite sa svima putem Podeli opcije (i kroz druge aplikacije).

Otvorite Viber, uđite u Još meni i kliknite na Prodavnicu nalepnica. Odmah gore, desno je ikonica za kreiranje nove nalepnice tj. kolekcije nalepnica (odmah je do ikonice za Podešavanja, sa njene leve strane). Uđite u opciju kreiranja nalepnica i upišite naziv i dodatni tekst za opis, pa odmah zatim kliknite na Plus na prvom mestu za sličicu. Odaberite odakle ćete da preuzmete sliku, koju želite da pretvorite u stiker - Galerija, Kamera ili Crtanje rukom.

Koju god da odaberete na raspolaganju ćete imati dodatne opcije:

  • Magični štapić, koji automatski prilagođava sliku
  • Gumicu, za brisanje dodatih efekata
  • Označi, za odabir dela slike, koji želite da zadržite
  • Tekst, za dodavanje teksta
  • Nalepnica, za dodavanje već gotovih nalepnica na vaš stiker i
  • Crtež, da docrtate rukom nešto na svoj stiker.

Kada ste zadovoljni svojim stikerom snimite ga i nastavite da kreirate do 20 stikera u svojoj kolekciji. Ako vam je dovoljan samo taj jedan snimite kolekciju i objavite tu kolekciju nalepnica javno ili je zadržite samo za sebe. Ako kasnije rešite da napravite novi stiker u okviru iste te kolekcije, pronađite je u paketima, kliknite na vašu kolekciju i potom i na ikonicu olovke. Otvoriće se isti onaj prozor za kreiranje novih nalepnica, u kojem po istom sistemu imate mogućnost da dodate još nalepnica i obogatite svoju prvu stiker kolekciju.

Na kraju pošaljite svoj novogodišnji stiker, kao i svaki drugi.

Sigurni smo da će efekat biti bolji, nego čestitka bilo kojim drugim stikerom iz standardne Viber ponude, koja je dostupna svima.

Isprobajte kreiranje nalepnica i javite nam utiske!

Srećni praznici!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Kako napraviti Viber stiker (MobIT)
Izvor: Viber