Najjači način da svima čestitate NOVU GODINU (FOTO, VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najjači način da svima čestitate NOVU GODINU (FOTO, VIDEO)

Umesto tradicionalnih čestitki napravite jednu posebnu, samo vašu i oduševite sve!

  Izvor: Promo/Viber/MONDO portal

S obzirom na to da u Srbiji postoji preko pet miliona korisnika Viber aplikacije i da gotovo devet od 10 smartfon korisnika ima tu aplikaciju - verujemo da će vas ova priča zanimati.

Znamo da volite Viber sličice tj. stikere, ali ne znamo da li vi znate da sad možete da napravite svoje Viber kolekcije sličica i šaljete ih kao bilo koje druge stikere.

Možda će vas zanimati:

Kreiranje Viber stikera je sjajan način da potpuno drugačije čestitate Novu godinu kome god poželite. Za kreiranje jednog originalnog Viber stikera neće vam biti potrebno više od desetak minuta, a razultat će biti sjajan - i za vas i za one, kojima ih namenite.

Opciju kreiranja Viber stikera već smo detaljno objasnili, pa se nećemo ponavljati, a ovde ćemo vam prikazati kako da kreirate svoj prvi Viber stiker u svojoj prvoj kolekciji, koju možete i javno da objavite, ako to poželite i delite sa svima putem Podeli opcije (i kroz druge aplikacije).

Otvorite Viber, uđite u Još meni i kliknite na Prodavnicu nalepnica. Odmah gore, desno je ikonica za kreiranje nove nalepnice tj. kolekcije nalepnica (odmah je do ikonice za Podešavanja, sa njene leve strane). Uđite u opciju kreiranja nalepnica i upišite naziv i dodatni tekst za opis, pa odmah zatim kliknite na Plus na prvom mestu za sličicu. Odaberite odakle ćete da preuzmete sliku, koju želite da pretvorite u stiker - Galerija, Kamera ili Crtanje rukom.

Koju god da odaberete na raspolaganju ćete imati dodatne opcije:

  • Magični štapić, koji automatski prilagođava sliku
  • Gumicu, za brisanje dodatih efekata
  • Označi, za odabir dela slike, koji želite da zadržite
  • Tekst, za dodavanje teksta
  • Nalepnica, za dodavanje već gotovih nalepnica na vaš stiker i
  • Crtež, da docrtate rukom nešto na svoj stiker.

Kada ste zadovoljni svojim stikerom snimite ga i nastavite da kreirate do 20 stikera u svojoj kolekciji. Ako vam je dovoljan samo taj jedan snimite kolekciju i objavite tu kolekciju nalepnica javno ili je zadržite samo za sebe. Ako kasnije rešite da napravite novi stiker u okviru iste te kolekcije, pronađite je u paketima, kliknite na vašu kolekciju i potom i na ikonicu olovke. Otvoriće se isti onaj prozor za kreiranje novih nalepnica, u kojem po istom sistemu imate mogućnost da dodate još nalepnica i obogatite svoju prvu stiker kolekciju.

Na kraju pošaljite svoj novogodišnji stiker, kao i svaki drugi.

Sigurni smo da će efekat biti bolji, nego čestitka bilo kojim drugim stikerom iz standardne Viber ponude, koja je dostupna svima.

Isprobajte kreiranje nalepnica i javite nam utiske!

Srećni praznici!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Kako napraviti Viber stiker (MobIT)
Izvor: Viber

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi