KAKO DA OBRIŠETE SVE FACEBOOK POSTOVE: Profil ostaje, ono što smeta odlazi | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DA OBRIŠETE SVE FACEBOOK POSTOVE: Profil ostaje, ono što smeta odlazi

Brisanje postova je jednostavno, a proces je isti za web verziju i za mobilnu aplikaciju.

 Facebook radni sto laptop Izvor: Smart Life/ Shutterstock/ PK Studio

Otkad nas Facebook podseća na stare postove, često poželimo da ih sve obrišemo – što je moguće, a kroz nekoliko jednostavnih koraka.

Budući da ova društvena mreža postoji već dugo, sigurno je da se zaboravilo na sve stvari koje su se tokom godina delile na platformi.

Možda će vas zanimati

Zbog toga bi mnogi korisnici mogli da požele da okrenu novi list, te da sa profila obrišu sve stare stvari.

Profili na društvenim mrežama su odavno postali sastavni deo života, pa su na primer važni prilikom prijava na konkurse za različite poslove – zbog toga je poželjno da na njima nema stvari koje korisnik više ne želi da deli s drugima.

Da bi se obrisali svi postovi, a sačuvao profil, potrebno je da se ode na profilnu stranicu i klikne na tri tačke s desne strane. Nakon toga se otvara meni u kojem se između ostalog nalazi i Activity Log, u okviru njega sekcija Your Posts, a ispod je lista na kojoj se nalaze tipovi postova – video i fotografije, statusi, postovi s drugih aplikacija.

Da bi se sve obrisalo neophodno je da se izabere Manage Your Posts ili Manage Your Tags, a kako bi se uklonili sopstveni, ali i postovi u kojima je korisnik tagovan. Nakon toga je dovoljno da se klikne na All, te Trash ikonicu i svi deljeni sadržaji su stvar prošlosti.

Pogledajte video:

Brisanje postova na Facebook-u
Izvor: YouTube/ @Kerr TV

Brisanje postova je dakle jednostavno, a proces je isti za web verziju i za mobilnu aplikaciju.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pametan savet

Ali još bolje da trajno obrišete nalog, kao ja pre dve ili tri godine, odmorićete mozak, oči i dušu a telefon će se preporoditi, kao da je nov, baterija će trajati duplo duže. Ne morate, ali razmislite

Najnovije

Uređaji

Testovi