Kako da snimite sve pozive na mobilnom | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da snimite sve pozive na mobilnom

Potrebna vam je samo jedna aplikacija, koja je čak i besplatna!

 Izvor: MONDO portal.

Automatic Call Recorder je jedna od onih Android aplikacija koje valja imati pri ruci - zatrebaće kad-tad! Možete je lako deaktivirati da ne snima ništa ili aktivirati da snima sve pozive ili samo neke, koje vi odaberete. Takođe, pri aktivaciji snimanja za sve pozive imate mogućnost da neke, ipak, ignorišete i ne snimite ih, što se može podesiti naknadno.

Aplikacija sadrži sve opcije koje bi vam mogle pasti na pamet, a u vezi su sa snimanjem poziva - snimanje odlaznih, dolaznih poziva, pravljenje beležaka dok je poziv u toku, izbor kvaliteta snimanja, podešavanje opcija poziva za ignorisanje, uparivanje sa Cloudom (OneDrive ili Google Drive) za bekap snimaka, slanje snimaka dalje, izbor u koju memoriju (telefona ili na microSD) će se pozivi snimati i mnogo toga još.

Kada izvršite početno podešavanje aplikcije ne morate da radite ništa, jer će Automatic Call Recorder samostalno započinjati i završavati snimanje razgovora kad podignete ili spustite slušalicu. Snimljenim razgovorima možete pristupiti iz memorije telefona, kroz aplikaciju ili koristeći registrovani Cloud servis. Automatic Call Recorder omogućava i da dodate informacije o snimljenom pozivu ručno, ukoliko broj s kojeg su vas zvali nije u imeniku.

Besplatna verzija aplikacije je funkcionalna i nema ograničenja po pitanju dužine trajanja snimanja. Ipak, veličinu foldera u koji se snimaju pozivi i neke od opcija za ignorisanje poziva možete podesiti samo u plaćenoj verziji, koja košta oko 7.5 dolara. Takođe, Automatic Call Recorder u pro verziji ne sadrži reklame.

Aplikaciju koristi preko 10 miliona korisnika, a ocenilo ju je preko pola miliona i ocena joj je odličnih 4.2, od pet. Velika je oko četiri megabajta i poslednji put je ažurirana 27. aprila.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i instagramu.

NAPOMENA:Ne zaboravite da obavestite pozivaoca ili osobu koju ste pozvali da se poziv snima i zatražite njeno odobrenje da poziv bude snimljen!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi