Kako da uštedite u postpejdu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da uštedite u postpejdu

Ako vam nije potreban novi mobilni telefon, razgovarajte, dopisujte se i surfujte Netom uz upola nižu mesečnu naknadu.

  Izvor: Telekom Srbija.

Bez obzira da li više volite da razgovarate, surfujete Netom ili se dopisujete sa dragim osobama, Telekom Srbija je svim postpaid korisnicima, uključujući i korisnike tarifnog profila Kontrola troškova, omogućio popust od 50%na mesečnu naknadu, na godinu dana ili dve godine.

U zavisnosti od vaših potreba možete da se opredelite za odgovarajući tarifni profil – ukoliko ste ljubitelj dugih razgovora, pravi izbor za vas je tarifni profil Priča. Za one koji podjednako vole da razgovaraju i dopisuju se sa voljenim osobama, Miks tarife pružaju širok izbor kombinacije minuta za razgovor, SMS poruka i podataka za prenos, dok su Super tarife pravi izbor za one čije potrebe zahtevaju izuzetno veliku količinu saobraćaja.

Tarifni profil Kontrola troškova pruža vam potpunu kontrolu troškova i pravi je izbor za sve koji žele uvek isti iznos mesečnog računa.

Zahtev za postpaid tarifni profil sa 50% popusta na mesečnu naknadu tokom celog ugovora možete da podnesete putem webshop-a, pozivom Kontakt centra na broj 0800/100-100 ili direktno u nekoj od naših poslovnica gde možete odmah da potpišete ugovor.

Za više informacija o popustu na mesečnu naknadu posetite sajt Telekoma Srbija. Iskoristite ovu pogodnost, razgovarajte, dopisujte se sa voljenim osobama i surfujte po Netu uz uštedu od 50% na mesečnu naknadu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi