Kako da kontakte prebacite na novi smartfon | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da kontakte prebacite na novi smartfon

Predstavljamo vam besplatnu aplikaciju sa kojom ćete lako, brzo i besplatno prebaciti sve kontakte odjednom sa jednog na drugi telefon.

  Izvor: Google Play Store.

Aplikacija iDrive Lite je pravljena za multiplatformsko prebacivanje kontakata sa telefona na telefon, tako da oni ostanu netaknuti, što se izgleda i sadržaja brojeva i napomena u okviru svakog kontakta tiče.

Redakcija MONDO portala testirala je prebacivanje kontakata sa BlackBerry uređaja na Android, sa Androida na iOS i obrnuto i sve je proteklo u najboljem redu. Ipak, čitajući komentare korisnika otkrili smo da postoje pojedini Android, recimo HTC modeli, koji prilikom preuzimanja kontakata naprave haos, ali na serverima oni ostaju nedirnuti i u obliku u kojem su bili na prethodnom uređaju.

Ovo su bagovi, koji se konstantno rešavaju, a programeri koji stoje iza aplikacije obećavaju da će "srediti" sve uređaje koji trenutno ne rade.

Pre prebacivanja kontakata iz aplikacije na server, potrebno je da se registrujete sa važećom mejl adresom i šifrom, koje ćete upisati po prvom logovanju u iDrive Lite. Nakon toga svi kontakti u obliku koji su trenutno na telefonu prebacuju se na servere te aplikacije i spremni su za učitavanje na neku od podržanih platformi.

Učitane kontakte na serveru možete da sređujete, a prilikom prebacivanja na novi uređaj možete da koristite pojedinačno ili sveobuhvatno prebacivanje kontakata.

Aplikacija radi dobro, brzo, ne izgleda moderno, ali zato rešava problem sinhronizacije kontakata kao od šale! Možete je besplatno preuzeti iz Google Play Marketa za sve Android uređaje verzije 2.1 I novije.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marie9z

Our WiFi repeater provides you max speed with 300Mbps, no delay for playing game, online transfer files and video chat! Easy Plug & Play Installation. Get 50% Off Today! Order Here - is.gd/2i4WOt