Tu je i ona

OBORENA 3 INSTAGRAM REKORDA: Anđelina Džoli je zvanična rekorderka popularne društvene mreže

Poznata glumica otvorila Instagram nalog i odmah postala vlasnica zvaničnih Ginisovih rekorda.

"Intervencije su brutalne. Teško je. Jajnike je lako operisati, ali hormonske promene su zanimljive", rekla je povodom operacija koje imala kako bi smanjila rizik od bolesti od kojih su preminule njene majka, baka i tetka.
Izvor: Youtube

Svi imaju Instagram!

Dobro, ne baš svi…

Jer, kad Instagram profil otvori Anđelina Džoli svet očigledno izgubi kontrolu i počinje manično kliktanje dugmeta “PRATI“ na profilu.

Tako je Anđelina Džoli vlasnica najmanje dva Ginisova rekorda kad je u pitanju brzina dobijanja tj. rasta pratilaca Instagram profila, dok se za treći još uvek prebrojavaju stotinke, ali svetski mediji smatraju da je pao i treći rekord.

Zvaničan profil Anđeline Džoli je profil koji je najbrže sakupio milion pratilaca, a onda i dva miliona - za 2,1 milion pratilaca trebalo joj je samo tri sata! Takođe, ovo je najverovatnije i profil koji je najbrže sakupio pet miliona pratilaca, ali to još uvek treba i zvanično da bude potvrđeno.

Trenutno, Anđelina Džoli ima preko 7,5 miliona pratilaca, samo tri dana nakon otvaranja profila tokom 20. avgusta - ima dve objave i prikazala je jedan Story.

Prema onome što može da se vidi na njenoj Instagram stranici, glumica će svoj profil koristiti u humanitarne svrhe, a trenutno se trudi da otkrije istinu o položaju žena nakon velikih promena u Avganistanu.

Glumica nije komentarisala ove uspehe Instagram profila, ali Time Magazine napominje da je izuzetno dostignuće to što je ova dva posta Anđeline lajkovalo i videlo najmanje pet miliona ljudi.

Tagovi