Šta je sve novo na redizajniranoj Slack aplikaciji | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je sve novo na redizajniranoj Slack aplikaciji

Evo šta je sve novo na redizajniiranoj Slack aplikaciji!

 slack 2.png Izvor: Slack

Aplikacija za timsko četovanje Slack uskoro će predstaviti najveći redizajn do sada, otkrivamo vam sve detalje. Novi Slack imaće nekoliko dodatnih opcija, a korisnici se nadaju da će one rešiti postojeće probleme.

Slack se menja iz korena, i najveći redizajn do sada će promeniti i izgled, i raspored opcija u nadi da će olakšati korisnicima čitavo iskustvo "digitalnog HQ-a".

Direktor proizvoda kompanije Slack, Noa Vajs, rekao je da je novi Slack dizajniran sa najangažovanijim korisnicima na umu.

"Za korisnike koji intenzivno koriste Slack, prebacivanje sa jednog na drugo mesto kako bi videli aktivnosti kanala, pominjanja i razgovore čiji su deo, trebalo bi da budu olakšani", rekao je on.

Kada se ulogujete na Slack, najpre ćete otići na sekciju "Home" koja prilično liči na stari interfejs. Tu su vaši kanali, privatne poruke i aplikacije.

Ali sa leve strane, sada se nalazi novo polje koje pokazuje vašu aktivnost na novi način. Sekcija "DM" izgleda kao većina drugih servisa za četovanje ili dopisivanje, da ne kažemo da prilično podseća na rivalski Microsoft Teams - svi razgovori su sa leve strane, dok je aktivni desno. Ideja je da možete da upravljate svojim razgovorima na jednom mestu, bez obzira na to sa kog kanala dolaze.

 slack 1.jpg Izvor: Slack

Niže se nalazi novi prozor, Aktivnosti (Activities), za koji Vajs kaže da je "objedinjeni inbox". Pokazuje sve vaše poruke, pominjanja i reakcije sa svih Slack mesta na jednom. Ne razlikuje se preterano od aplikacije koja bi objedinila više email naloga, ali se Vajs nada da će baš ova opcija olakšati ljudima početak radnog dana. Čim dođu na Slack, sve će im biti na jednom mestu.

"Želimo da ljudi imaju više konteksta i fokusa, da mogu da bolje odgovore na aktivnosti i efikasnije vrše trijažu. Potom odlaze na svoju listu obaveza i želimo da se organizuju, da imaju različite načine rada, a ne tipove objekata", rekao je Vajs.

Sada i čuvanje funkcioniše drugačije, i postoji meni nazvani "Kasnije" (Later), gde možete da sačuvate aktivnosti i podesite podsetnik za njih. Postojala je već ova funkcija, ali je sada mnogo lakše naći je i koristiti.

Nije u pitanju potpuna reorganizacija servisa Slack, ali jeste drugačiji način korišćenja i razmišljanja o ovoj aplikaciji. Ranije, imali smo dva toka, a sada postoje tri, treći je organizacioni sloj između prva dva koji služi sortiranju i filtriranju aktivnosti.

"Nadamo se da će novi dizajn stvoriti i prostor za stvari koje planiramo u budućnosti. Dodajemo nove kapacitete produktivnosti i koristimo neke od najmodernijih AI tehnologija u proizvodu, kako bismo ga učinili otpornim na budućnost", rekao je Vajs.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

10:18
KOMPJUTER ODLUČUJE O NAŠIM GRAĐANIMA! Preko 20 000 socijalno ugroženih bez novčane pomoći, jer privatni ALGORITAM vrši selekciju
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(SmartLife)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA