Crna Gora među zemljama koje dobijaju Viber Plus uslugu koja se naplaćuje | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crna Gora među zemljama koje dobijaju Viber Plus uslugu koja se naplaćuje

Najpopularniji servis za dopisivanje uvodi premium uslugu, evo u kojim zemljama.

 Viber u Srbiji statistika za 2022 godinu Izvor: Viber

Viber je rešio da naplati svoje usluge i uveo Viber Plus pretplatu, a Crna Gora je prva zemlja na svetu koja će dobiti novu premijum uslugu, koja će koštati 1,99 dolara mesečno.

Važno je napomenuti da Viber Plus pretplata nije obavezna, a oni koji ne žele da je plaćaju - ne moraju - a aplikacija će ostati besplatna za sve korisnike, uz sve funkcionalnosti koje je imala i pre.

Ipak, oni koji se odluče da mesečno izdvajaju novac će dobiti neke pogodnosti koje besplatni korisnici neće imati, a iz kompanije kažu da će ovim korisnicima biti dostupno sledeće:

  • Korišćenje bez reklama
  • Pristup stikerima koji se naplaćuju
  • Tehnička podrška uživo
  • Mogućnost promene ikonice aplikacije

Svi članovi Viber Plus pretplatničkog kluba će dobiti i verifikacioni bedž uz njihovu profilnu sliku, čime se potvrđuje njihova premijum pretplata. Kako bi se ova nova usluga aktivirala, korisnici će prvo kliknuti na "Još" u donjem desnom uglu aplikacije – a zatim na naznačenu Viber Plus funkciju kako bi započeli proces.

 Viber Plus 2023 Izvor: Viber

Ova usluga će fazno biti dostupna u ciljnim regionima sveta – počevši sa Crnom Gorom, Češkom Republikom, Švajcarskom, Kuvajtom i Australijom. Dodatne Viber Plus funkcionalnosti se već nalaze u fazi razvoja i biće uskoro predstavljene. Sve trenutno dostupne usluge i funkcionalnosti na aplikaciji Viber će ostati besplatne za sve standardne korisnike.

"Kroz uvođenje naše premijum pretplate napokon smo u mogućnosti da našim brojnim čestim korisnicima i ljubiteljima učinimo dostupnim poželjne nove funkcionalnosti i iskustva", napominje Atanas Rajkov, Potpredsednik odeljenja za razvoj aplikacije Rakuten Viber. "Uz Viber Plus šaljemo poziv zajednici Viberovih korisnika da prvi pristupe najnovijoj tehnologiji i industrijskim standardima kroz medijski sadržajno bogatu komunikaciju – predvođeni od strane naših vernih korisnika iz Crne Gore".

Da li ste videli kako Viber veštačka inteligencija pravi slike?

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 4

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sreta

Sto se mene tiče mogu da naplacuju i obican viber. Ai da ugase aplikaciju

Ivan

Što se mene tiče ja nikad neću platiti ni dinar za neke besmislene ikonice i bezvezne stikere koje ću moći da menjam ako platim. A ako reklame postanu nepodnošljive postoji opcija delete kao i bezbroj drugih aplikacija koje su stvarno bolje od vibera.

beogradska seljačina

CG je glavno uporište veštačke inteligencije na kontinentu.