Pokrenite ili podržite inicijativu na prvoj domaćoj crowdfunding platformi | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pokrenite ili podržite inicijativu na prvoj domaćoj crowdfunding platformi

Autor Ilija Baošić

Dobri Dabar povezuje ljude koji žele da realizuju svoje razvojne, poslovne i kreativne ideje i projekte, sa javnošću koja želi i može da ih podrži.

 Dobri Dabar prva domaća crowdfunding platforma Izvor: dobridabar.com

Želite da pokrenete ličnu inicijativu ili podržite tuđu? Sada vam je na raspolaganju prva domaća crowdfunding platforma - Dobri Dabar.

Ukoliko se do sada niste susretali sa terminom crowdfunding, on predstavlja grupno finansiranje neke ideje ili projekta, a umesto potrage za velikim investitorima, crowdfunding se zasniva na doprinosima pojedinaca.

“Platforma Dobri Dabar predstavlja prvo odgovarajuće rešenje za prikupljanje sredstava za mala i srednja preduzeća i korisne inicijative, a razvoj ovog segmenta je veoma važan, ako ne i najvažniji za privrednu i ekonomsku stabilnost zemlje, održivi razvoj i zapošljavanje. Povezujući aktivne ljude koji žele da realizuju svoje ideje i projekte sa zajednicama koje mogu i žele da ih podrže, Dobri Dabar će omogućiti rast, razvoj i promociju dobrih, ekoloških, preduzetničkih, kreativnih i održivih projekata”, rekao je osnivač organizacije Loud Crowd, Dušan Vulović, ekspert za crowdfunding, koji je proteklih nekoliko godina, uz podršku Nemačko-srpske inicijative za održivi rast i zapošljavanje, dao doprinos promociji crowdfunding-a u Srbiji i širenju znanja o vođenju crowdfunding kampanja.

Dobri Dabar je dostupan svim punoletnim građanima Srbije koji žele da doprinesu dobrim idejama ili angažuju svoju zajednicu u realizaciji projekata. Jedan od projekata koji je trenutno u procesu crowdfunding kampanje je i kratkometražni igrani film "Bube" koji je specifičan po tome što su u kreativnom sektoru bile samo žene. Ako želite da podržite film, donirajte kroz kampanju!

Zato, posetite dobridabar.com i podržite inicijative koje želite ili predstavite svoj projekat.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA