WhatsApp uveo mogućnost slanja poruka samom sebi | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

WhatsApp uveo mogućnost slanja poruka samom sebi

Autor Ilija Baošić

WhatsApp je konačno uveo čudnu, ali vrlo korisnu funkciju slanja poruka samom sebi.

 WhatsApp nova funkcija slanje poruka samom sebi Izvor: ARP Films

WhatsApp je konačno na svoj servis doneo funkciju koju već dugo imaju konkurenti, ali i ostale platforme u vlasništvu kompanije Meta- slanje poruka samom sebi. Kako navodi WaBetaInfo, nova mogućnost je dostupna na 22.23.74 verziji aplikacije za iOS, odnosno 2.22.23.77 verziji aplikacije za Android. Nažalost, nama nova funkcija i dalje nije stigla.

Zašto bi iko želeo da samom sebi šalje poruke? Razloga je mnogo - neki ljudi koriste ovu funkciju kako bi brzo zabeležili ideje, kao podsetnik ili kako bi sačuvali linkove. Ova funkcija takođe može biti korisna za deljene datoteka sa jedne platforme na drugu. Na primer, možete da sami sebi pošaljete sliku na telefonu, a zatim je preuzmete na računaru - nije idealno rešenje, ali radi.

Neke platforme za razmenu poruka, kao što su Slack i Telegram, svojim korisnicima omogućavaju da šalju poruke sami sebi, a ista funkcija je već dugo dostupna u Messenger i Instagram aplikacijama.

Dakle, kako sebi poslati poruku na WhatsApp-u? Jednostavno otvorite novi čet, a kada vam budu ponuđeni kontakti kojima možete da pišete, videćete svoje ime na vrhu liste. Dodatno, otvaranje ovog četa će prikazati drugi podnaslov - Message yourself.

 WA_SEND_MESSAGES_TO_YOURSELF_IOS.jpg Izvor: WaBetaInfo

Ako, kao ni mi, nemate mogućnost da šaljete poruke sami sebi, ne brinite - nesumnjivo je da će ova funkcija biti dostupna na vašem uređaju u narednim danima.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

crespo

Viber ima tu opciju već 100 godina, zove se My notes i isto sam sebi šalješ.