TIKTOK ĆE PRIKAZIVATI KO VAM GLEDA SNIMKE: Nova funkcija se uveliko testira, nije dostupna svima | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TIKTOK ĆE PRIKAZIVATI KO VAM GLEDA SNIMKE: Nova funkcija se uveliko testira, nije dostupna svima

Autor Ilija Baošić

TikTok testira novu funkcija koja će dozvoljavati da vidite ko vam je pogledao snimak.

 TikTok telefon Izvor: Smart Life/ Unsplash/ Hello I'm Nik

TikTok testira novu funkciju koja omogućava korisnicima da vide ko je od njihovih pratilaca pogledao njihove video snimke. Portparol kompanije je rekao da nova funkcija nije dostupna svima, što ukazuje da je trenutno deo ograničenog testa sa odabranim korisnicima.

Ovu funkciju je prvi primetio konsultant za društvene mreže Met Navara, koji je objavio slike koje prikazuju novu funkcionalnost. Objavljene slike pokazuju da TikTok ovu funkciju naziva „post view history“. Takođe pokazuju da možete isključiti funkciju u bilo kom trenutku u podešavanjima. Istorija pregleda će biti dostupna samo sedam dana od datuma kada je video postavljen.

Možda će vas zanimati

"Uvek razmišljamo o novim načinima da unesemo vrednost našoj zajednici i obogatimo TikTok iskustvo", rekao je portparol kompanije.

Kao i sa bilo kojom drugom funkcijom koja se testira, nepoznato je kada i da li TikTok planira da svima uvede ovu funkcionalnost. Ako se zvanično pojavi, biće nastavak na trenutnu TikTok funkciju koja vam omogućava da vidite ko je pregledao vaš profil.

Istorija pregleda profila je dostupna samo korisnicima starijim od 16 godina koji imaju manje od 5.000 pratilaca. Ukoliko uključite ovu funkciju, videćete ikonicu u gornjem desnom uglu kada pogledate svoj profil. Klikom na nju, videćete ko je pregledao vaš profil u poslednjih 30 dana. Samo vi možete da vidite ko je gledao vaš profil, ali ako ste uključili ovu funkciju, takođe pristajete da dozvolite drugim ljudima da vide da ste pogledali njihov profil.

Istorija pregleda TikTok profila se mora uključiti ručno, ali nije poznato da li je to slučaj sa "post view history" funkcijom. TikTok takođe nije rekao da li drugi ljudi mogu da vide da ste pogledali njihov video samo ako ste sami uključili funkciju, kao što je slučaj sa istorijom pregledima profila.

Nova funkcija može biti odličan dodatak za ljude koji žele da prate ko gleda njihov sadržaj, ali s druge strane, može biti neprijatna za korisnike koji žele da zadrže svoju istoriju gledanja za sebe.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA