VELIKA ANDROID PROMENA: Google Play Store sprema novi raspored   | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKA ANDROID PROMENA: Google Play Store sprema novi raspored  

Google je ranije imao odvojenu Android aplikaciju po imenu „Offers“ koja je korisnicima omogućavala da pronađu popuste u odnosu na lokaciju na kojoj se nalaze, ali je to bilo davno – daleke 2011. godine sa Android 2.1 "Eclair".

 Google Play Izvor: Smart Life/ Google

Google je nedavno predstavio novi Offers tab, sekciju u okviru koje će korisnici moći da pronađu popuste na aplikacije koje su u skladu s njihovim interesovanjima.

Još od 2012. godine online prodavnica ove kompanije nudi aplikacije, igre i druge digitalne sadržaje, a novi tab stiže da olakša pronalaženje odgovarajućih igara i aplikacija za putovanja, online kupovinu, medije, zabavu, fitnes i drugo.

Možda će vas zanimati

Offers tab je mesto pronašao na dnu Play prodavnice, a odvojen je od postojećeg "Offers and Notifications".

U saopštenju stoji da će korisnici ubuduće u okviru Offers moći da pronađu popuste na igre, aplikacije koje nude besplatnu isporuku, vožnju i druge nagrade, filmove i knjige po povoljnim cenama, te sadržaje koji nude besplatan probni period.

Google je ranije imao odvojenu Android aplikaciju po imenu „Offers“ koja je korisnicima omogućavala da pronađu popuste u odnosu na lokaciju na kojoj se nalaze, ali je to bilo davno – daleke 2011. godine sa Android 2.1 "Eclair", u vreme kada se Google Play zvao „Android Market“.

Google Play Games
Izvor: Smart Life/@ BrenTech

Pomenuta "Offers & notifications" nije laka za pronalaženje, pa je novi tab veliko olakšanje – svoje mesto će pronaći u centralnom delu, a korisnicima će ponuditi široku lepezu proizvoda. Već je stigao u Sjedinjene Američke Države, Indiju i Indoneziju, a očekuje se da u ostale delove sveta dođe tokom 2022. godine.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Okai

Klasicna kopija Apple-a i iOS sistema. Jednu od drugih kopiraju jer nemaju vise ideja. Ajde sad hijene krenite “pA iIpHonE kOpIrA oD AndRoIda”, Procitajte opet Kopiraju jednu od drugih. I ne moze vise niko reci “A iPhone je preskup”, kad toliko modela ima i skupljih. Tako da, enjoy