TVITER NAKON 8 DANA PAUZIRA JAVNE VERIFIKACIJE: Prošla pauza je trajala četiri godine | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TVITER NAKON 8 DANA PAUZIRA JAVNE VERIFIKACIJE: Prošla pauza je trajala četiri godine

Tviter je pre 8 dana ponovo otvorio svoj program javne verifikacije, da bi u petak objavili da se program pauzira, jer su zatrpani zahtevima.

  Izvor: SmartLife / Unsplash / Nathan Dumlao

Iako su mnogi upozoravali da će ponovnim otvaranjem procesa javne verifikacije Tviter biti zatrpan zahtevima korisnika, predstavnici ove mreže su izjavili da su spremni da obrade sve zahteve. Očigledno je da su se preračunali, jer je u petak objavljeno da će Tviter privremeno ignorisati sve zahteve dok ne obrade već postojeće zahteve.

Pre najave o javnoj verifikaciji, Tviter nije primao zahteve od korisnika, još od početka rada Trampove administracije, već su to radili njihovi zaposleni, ručno. U decembru je stigla izjava kompanije prema kojoj će novinari, brendovi, vladini zvaničnici, aktivisti i druge javne ličnosti dobiti plavu kvačicu ukoliko obezbede dokaz u vidu vladine identifikacije, zaglavlja kompanije i slično.

Sa programom javne verifikacije, Tviter se fokusira na tri glavna cilja programa: transparentnost, kredibilitet i jasnoću. Zato se u njihovim izjavama i uslovima verifikacije navodi da korisnik mora da bude primetan, autentičan i aktivan.

 Prijava za verifikaciju naloga
Prijava za verifikaciju naloga
Izvor: SMARTLife / Twitter

Za sada nema novih informacija o tome kada će se javna verifikacija nastaviti i kada će početi da primaju nove aplikante.
Da li ste se vi prijavili za verifikaciju naloga? Da li ste prihvaćeni ili odbijeni? Voleli bismo da u komentarima čujemo vaša iskustva sa novim programom ove mreže.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA