STIŽE PODRŠKA ZA WHATSAPP NA VIŠE UREĐAJA: Jedan nalog na nekoliko telefona | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STIŽE PODRŠKA ZA WHATSAPP NA VIŠE UREĐAJA: Jedan nalog na nekoliko telefona

WhatsApp je još u julu prošle godine nagovestio da rade na novoj opciji koja će omogućiti korisnicima da jedan nalog (broj telefona) koriste na više uređaja. Prošlog meseca saznali smo da će biti jednostavnije da prebacujemo istoriju poruka između Android i iOS uređaja

  Izvor: SMARTLife / Unsplash/ Alexander Shatov

Nova opcija koja dozvoljava prenos istorije poruka između mobilnih operativnih sistema nagoveštava nam kako će funkcionisati nova opcija koju uskoro možemo očekivati na WhatsApp platformi. U novoj WhatsApp beta verziji v2.21.10.6 se može videti kako će se odigravati sinhronizacija između dva uređaja. Umesto prostog prenosa poruka sa jednog na drugi uređaj, one će biti sinhronizovane.

Ovo znači da će se sinhronizacija obavljati sa jednog uređaja na druge, zajedno sa sačuvanim i zakačenim porukama. U pomenutoj beta verziji brisanje poruke na jednom uređaju ne briše je na sinhronizovanim uređajima, osim ako je potpuno ne uklonite za sve učesnike četa.

 WhatsApp
WhatsApp
Izvor: SmartLife / Marko Nešović

Iako se radi o opciji koja se još uvek razvija i koju nije moguće koristiti, čak ni ako ste beta korisnik, ona prikazuje koliko smo blizu da jedan WhatsApp nalog koristimo na više telefona, slično kao što to dozvoljavaju Instagram i Messenger.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA