LIVE STRIM BEZ KRAJA: Ne prestajem dok stižu novi pretplatnici | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIVE STRIM BEZ KRAJA: Ne prestajem dok stižu novi pretplatnici

Twitch strim je aktivan od 14. marta i svaki novi pretplatnik dodaje po 20 sekundi na preostalo vreme

  Izvor: SmartLife / Twitch / ludwig

Jedan od najpopularnijih strimera Twitch platforme -ludwig otpočeo je pre nešto više od dve nedelje maraton pretplatnika, takozvani "Subathon".Ideja je jednostavna: krenete da strimujete, i dodajete po 20 sekundi na preostalo vreme za svakog novog pretplatnika (pretplata je 5 USD).

Juče su prošle dve nedelje, a jutros je na strimu vreme pokazivalo na više od 10 sati, sa blagim indicijama usporavanja. Sa preko pola miliona novih pretplatnika (pa vi izračunajte koliko je para zaradio) Ludwig Ahgren po ceo dan strimuje igre sa prijateljima, a kada spava njegovi modovi vrte igre koje je odabrala zajednica, tako da je sadržaj na strimu uvek aktivan. Ludwig je bio veoma popularan i pre nego što je započeo ovaj maraton, a nezvanični alat za rankiranje na Twitch mreži ga je držao na 11. mestu svih strimera ove platforme.

 ludwig subathon
ludwig subathon
Izvor: SmartLife / Twitch / ludwig

Danas ludwig ima preko 2,2 miliona pretplatnika i skoro 30 hiljada aktivnih gledalaca na svom kanalu u svakon trenutku. I Twitch je donekle doprineo poularnosti, isticanjem ludwig subathona na naslovnu stranu. Čak mu je i Twitch na svom zvaničnom Twitter nalogu, nakon dva dana strima rekao: "laku noć".

Neposredno pre 14. dana strima ludwig je zamolio svoje prijatelje da preuzmu strim na jedan dan, da bi se on malo povratio, a kako se strim ne bi završio kad on nije tu, on je dodatno promovisao pretplatu.

Možda će vas zanimati:

Kako njegov strim nije pokazivao naznake da će ikada prestati Ludwig je uveo ograničenja. Smanjeno je vreme koje se dodaje na strim sa 20 na 10 sekundi, i svaki gledalac može da kupi maksimalno 100 pretplata. Takođe, postavio je i granicu na 31 dan, posle koje će se odjaviti sa strima, bez obzira na to šta tajmer bude pokazivao.

Kraj prošle nedelje je već pokazivao znake usporavanja, i sa oko 37 sati, koliko je bilo u proseku u sredu, došli smo do 22 u petak, da bi danas vreme gravitiralo oko 10 sati.

Da li pratite ovakve kanale, i da li mislite da je OK prodavati svoju privatnost u ovoj meri?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo:

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA