PRONAĐITE TAJNE WHATSAPP PORUKE, STIGLE SU I VAMA, ali to nije jedina novost u poboljšanoj aplikaciji (FOTO, VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRONAĐITE TAJNE WHATSAPP PORUKE, STIGLE SU I VAMA, ali to nije jedina novost u poboljšanoj aplikaciji (FOTO, VIDEO)

WhatsApp donosi dve nove opcije, koje će unaprediti i olakšati korišćenje aplikacije.

  Izvor: MONDO / WhatsApp

WhatsApp aplikacija nastavlja sa unapređenjem postojećih opcija i uvodi neke nove, po ugledu na Instagram Direct, Slack, Telegram i druge aplikacije.

Već smo pisali o Nestajućim porukama, koje su sad dodate u Android verziju WhatsApp aplikacije, a koje mogu da nestanu u zakazano vreme (do sedam dana razmaka).

Možda će vas zanimati:

Dodata je i nova alatka za sređivanje fajlova, koja omogućava lakše brisanje primljenih datoteka (slike, video) kroz WhatsApp aplikaciju, a koja omogućava i izbor sadržaja po godištu ili veličini.

Da biste pristupili novom odeljku za rad sa datotekama i memorijom pratite putanju Settings ->Storage and Data ->Manage storage. Tamo ćete imati priliku da odaberete slike, video priloge i druge materijale, koje ćete moći da obrišete, pomerite ili prebacite u Cloud, kako biste rasteretili memoriju uređaja. Čak ćete biti u prilici da napravite ograničenje na fajlove, koji su malog memorijskog kapaciteta ili one veće od pet megabajta.

Da biste koristili tajne tj. nestajuće poruke tapnite na kontakt, odaberite Nestajuće poruke i u novom prozoru odaberite vreme trajanja poruka, pa počnite da kucate. Sve što otkucate u porukama neće biti moguće kopirati niti proslediti dalje, ali ni napraviti ScreenShot tog ekrana hardverski ili softverski.

Ažuriranje je već dostupno nekim Android korisnicima, a dostupnost novih opcija zavisi od servera, što znači da ih neće svi korisnici imati istovremeno na svojim uređajima. Ipak, i nestajuće poruke i novi sistem upravljanja memorijom biće dostupni svima do kraja meseca, uključujući iOS.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

WhatsApp nestajuće poruke fajl menadžer video (MobIT)
Izvor: WhatsApp

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA