VIBER IMA NOVU OPCIJU: Više ne morate da imate aplikacije za kalendar, beleške i podsetnike (FOTO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIBER IMA NOVU OPCIJU: Više ne morate da imate aplikacije za kalendar, beleške i podsetnike (FOTO)

Aplikacija za dopisivanje i besplatno pozivanje omogućila pravljenje podsetnika u Mojim beleškama.

  Izvor: MONDO / Viber

Nakon redizajna lajkovanja i aktivacije novih opcija za reagovanje na poslate tj. primljene poruke, aplikacija Viber predstavlja novu opciju.

Predstavljena je nova funkcija u opciji Moje beleške, koja omogućava korisnicima da prave podsetnike za obaveze i druga važna zbivanja.

Možda će vas zanimati:

Pomoću ovog noviteta, korisnici će moći da imaju pregled nad svim svojim porukama i podsetnicima unutar iste aplikacije - lake za upotrebu i posvećene zaštiti njihove privatnosti.

Pravljenje podsetnika i spiskova obaveza postaje važno, kako bismo uspevali da kontrolišemo događaje naše svakodnevice. Treba se setiti svih rođendana, kontrolnih, ispita, konferencijskih poziva - a to uopšte nije lako. Ipak, pomoću nove Viber funkcije Podsetnika u Mojim beleškama, korisnicima će na istoj platformi biti na raspolaganju lako primenljiva rešenja, kojima će moći da organizuju svoje vreme - kao i da razmenjuju poruke sa svojim kolegama, članovima porodice i prijateljima.

Korisnici aktiviraju ovu funkciju dugim pritiskom na bilo koju poruku u Mojim beleškama i odabirom opcije Napravi podsetnik. U nastavku biraju vreme, datum za podsetnik i da li će se on ponavljati - i podsetnik će se pojaviti na njihovom mobilnom telefonu u određeno vreme.

Ovaj nova Viber funkcija dopunjuje one koje su već prisutne u opciji Moje beleške, koje omogućavaju korisnicima da:

  • Prave beleške za obaveze, događaje i druge svrhe
  • Označe svoje obaveze kao obavljene i sakriju završene i
  • Prosleđuju poruke iz četova sa drugim korisnicima u Moje beleške.

Ukoliko koristite poslednju navedenu funkciju takve poruke će sadržati informaciju o tome iz koje prepiske su nastale, kako bi korisnik uvek mogao da prizove sadržaj četova.

Moje Beleške integrisane su sa Viber bezbednosnim opcijama, tako da niko, osim korisnika nema pristup svemu što se u njima nalazi. Korišćenjem Viber podsetnika praktično dobijate novu aplikaciju unutar aplikacije, koju svakako već koristite i lišavate se potrebe da za tako nešto instalirate neku drugu aplikaciju.

Za većinu korisnika Moje Beleške će biti odličan pandan aplikacijama sa podsetnicima, ali uz opciju da ih prošire svojim Viber konverzacijama, pozivima i grupnim video ćaskanjima.

Da li već koristite Viber Moje Beleške?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi