FBI preporučuje svoju FITNES APLIKACIJU ZA VEŽBANJE kod kuće (VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FBI preporučuje svoju FITNES APLIKACIJU ZA VEŽBANJE kod kuće (VIDEO)

Američki FBI kaže da je sad pravo vreme da testirate njihovu fitnes aplikaciju za vežbanje kod kuće i trenirate kao agent jedne od najpoznatijih vladinih agencija.

  Izvor: MONDO / FBI
FBI Physical Fitness Test aplikacija vežbanje kod kuće video (MobIT)
Izvor: FBI – Federal Bureau of Investigation

Svi moramo da ostanemo pozitivnog duha tokom izolacije usled širenja virusa korona i zbog toga tražimo različite načine da se zabavimo ili ostanemo zainteresovani za nešto što duže.

Važno je da budemo i koliko-toliko fizički aktivni, pa ako vam vaš fitnes centar u kojem vežbate nije napravio neki onlajn trening za kod kuće i nemate fitnes aplikacije - FBI ima predlog za vas.

Možda će vas zanimati:

FBI Physical Fitness Test je aplikacija, koja vas testira koliko ponavljanja možete da uradite za neke od najpopularnijih fitnes vežbi današnjice - sklekovi, zgibovi, trbušnjaci, trčanje u mestu i slično. Imate video objašnjenje načina na koji se vežba izvodi, kako da je izvodite bezbedno, na koje detalje da obratite pažnju i propisan broj ponavljanja minimalni i maksimalni (plus preko toga).

Praćenje rezultata možete da vršite samo - brojanjem - ili automatski, senzorima telefona na ponavljanje istog pokreta, ali vam je za to potreban dodatak za ruku ili drugi deo tela, u koji ćete smestiti telefon.

Aplikacija u svojim Uslovima korišćenja jasno naglašava da ne sakuplja podatke korisnika ni u kakvom slučaju niti obliku, kao i da je deljenje rezultata među korisnicima subjektivna stvar, odnosno da FBI ne podstiče niti zabranjuje tako nešto (niti prati, ako se desi). Da li ćete im verovati ili ne, to je vaša stvar, ali znamo da FBI nema baš reputaciju nekog ko ne voli korisničke podatke…

Nećemo donositi odluku umesto vas, jer se radi o FBI-ju i znamo da imaju reputaciju “njuškala“, ali aplikacija deluje dovoljno zanimljivo i izazovno da vam potroši dosta vremena u izolaciji.

FBI fitnes aplikacija dostupna je u Android i iOS prodavnici aplikacije i besplatna je.

 FBI Fitnes aplikacija, FBI Fitnes aplikacija vežbanje kod kuće.jpg Izvor: MONDO / FBI

Što se nas tiče, aplikacija Fitness & Bodybuilding aplikacija je naš izbor - ima planove vežbanja, pa čak i kod kuće, planove ishrane i detaljan video vodič za sve vežbe, koje preporučuje za tip vežbača, koji se kreira u aplikaciji.

Kako vi vežbate ovih dana kod kuće?

Mapa širenja korona virusa uživo, koju preporučujemo nalazi se na linku.

U Srbiji zvaničan sajt o COVID-19 virusu je podignut s prvim danima širenja korone, a ispravne i detaljne vesti o virusu i njegovom uticaju, prevenciji, zaštiti i lečenju pronaći ćete i na MONDU, u rubrici Koronavirus.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA