Skrivene opcije naše nove aplikacije - KORISTITE IH! (FOTO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skrivene opcije naše nove aplikacije - KORISTITE IH! (FOTO)

Sa poslednjim ažuriranjem MONDA dodato je još nekoliko vrlo zanimljivih funkcija u našu novu aplikaciju i želimo da ih i vi koristite!

  Izvor: Mondo

Kao što znate, (nije valjda da ne znate?!), MONDO ima potpuno nov izgled na svim platformama, a deo naše velike promene su i iznova pravljene iOS i Android aplikacije. Sve novotarije i sjajne stvari, koje novi MONDO na Android i iPhone uređajima donosi predstavili smo vam odmah po izdavanju ažuriranja za novu aplikaciju, a sad želimo da vam predstavimo još dve vrlo zanimljive funkcije, koja se ne vide na prvi pogled.

ŠTA SVE IMA NOVO:

Reč je o brzim opcijama, koje možete da koristite čak i kad niste u MONDO aplikaciji! Da, iskoristili smo tzv. 3D Touch mogućnost za iOS i Android i omogućili vam da dužim klikom na ikonicu MONDO aplikacije brzo pristupite nekim od opcija iz same aplikacije.

Kliknite MONDO ikonicu, držite prst na ekranu svog telefona i pojaviće se iskačući meni (pop-up), iz kojeg ćete biti u prilici da izaberete neku od sledećih opcija:

  • Najnovije: Vodi vas na dugačku listu poslednjih objavljenih vesti na portalu
  • Video: Pokreće kategoriju sa originalnim MONDO video sadržajima
  • Moje vesti: Otvara se odeljak sa vestima, koje ste označili kao omiljene
  • Čitaoci reporteri: Dojavite nam vest, pošaljite tekst, sliku, video i budite deo MONDA!

Opisane opcije na raspolaganju su vam uvek, u svakom meniju uređaja na kojem vidite MONDO ikonicu. Recimo, ukoliko MONDO stavite u omiljene aplikacije na dnu ekrana, koje uvek ostaju vidljive, onda ćete uvek biti u prilici da brzo pristupate omiljenom sadržaju, bez obzira na to šta trenutno radite.

I to, naravno nije sve!

Zadržite ikonicu MONDO aplikacije, pokrenite iskačući meni, odaberite stavku sa liste, zadržite je i prevucite među prečice na ekranu! Sad imate još jednu brzu opciju novog MONDO sajta na raspolaganju - na jedan klik! Najnovije vesti, Moje vesti ili Video sad će biti samo na klik od vas, a mala MONDO ikonica podsetiće vas da je to sadržaj sa MONDO sajta. Takođe, ove ikonice uklanjate kao i svaku drugu sa početnog ekrana.

Ko može da koristi ove nove brze prečice - svi, čiji telefoni podržavaju tzv. 3D Touch na svojim ekranima. Kliknite na MONDO ikonicu i, ako vidite pop-up meni - to je to!

Kao i uvek do sada - vi ste na potezu, komentarišite, kritikujte, hvalite, tu smo da saslušamo sve vaše predloge i sugestije i na osnovu njih budemo još bolji!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA