Tražili ste ćirilicu u VIBER aplikaciji - evo! (FOTO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tražili ste ćirilicu u VIBER aplikaciji - evo! (FOTO)

Banjaluka postala prvi grad u BiH koji ima svoje Viber stikere, i to ćirilične!

  Izvor: MONDO / Viber

Svako kome je Banjaluka draga srcu, sad će imati još jedan način da izrazi i podeli ljubav prema gradu na reci Vrbas. Viber paket stikera Grada Banjaluke će od sada biti dostupan za besplatno preuzimanje za korisnike u BiH, ističući poznate i omiljene simbole i znamenitosti ovog grada. 

Grad Banjaluka i Viber prepoznali su priliku za pokretanje saradnje, koja bi koristila društvu i institucijama - kao i turistima - sa prvim paketom popularnih Viber stikera za jedan grad u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

Izbor 20 sjajno dizajniranih stikera predstavlja dušu, istoriju i znamenitosti grada - a sad nudi jedinstven način svojim stanovnicima i posetiocima da izraze svoju ljubav i osećanja prema Banjaluci.

Pročitajte i ovo: "Srpski" Viber vas čeka, dobrodošli! (FOTO)

Uz Viber stikere, Banjaluka je prvi grad u BiH i Republici Srpskoj - i jedan od prvih u regiji - koji je pokrenuo vlastitu Banjaluka Viber zajednicu - preko koje njeni članovi mogu da dobiju informacije iz prve ruke o važnim lokalnim vestima, događajima i aktivnostima. Pristup zajednici će biti automatski za Viber korisnike, koji besplatno preuzimaju stikere grada Banjaluke.

Pročitajte i ovo: Ubrzajte VIBER poruke novim trikom!

Viber nije samo aplikacija za komunikaciju, već je - u poslednje vreme - postao mnogo više od toga. Sa više od milijardu korisnika predstavlja vodeću platformu za interakciju, razmenu poruka, zabavu, ali i za uspostavljanje odnosa između različitih robnih marki, institucija i lokalnih organizacija.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA