Viber ima novu opciju: Recite šta mislite! FOTO, ANKETA | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viber ima novu opciju: Recite šta mislite! FOTO, ANKETA

Viber unapređuje razmenu mišljenja u grupnim četovima i zajednicama uvođenjem Anketa uživo.

  Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Viber je sa poslednjim ažuriranjem aplikacije uveo Ankete (“Polls“) uživo, čime kreatori jedne od najpopularnijih aplikacija u Srbiji žele da pospeše razmenu mišljenja u grupnim četovima i Zajednicama. Nova funkcija pruža dodatne mogućnosti korisnicima da se izraze u međusobnoj komunikaciji, i omogućava im da i ovim putem razmene stavove i izraze svoja osećanja po pitanju raznih tema - na lak i brz način.

Ovom inovacijom, svima koji su uključeni u tok razgovora će biti omogućeno da momentalno spoznaju stavove ostalih učesnika po određenom pitanju, a da pritom ne skrenu sa glavne teme razgovora u moru hiljada odgovora i komentara, koji se pojavljuju unutar četa.

Pročitajte i ovo: Viber poboljšao jednu od omiljenih opcija

Učesnici grupnog četa i administratori Viber Zajednica su od sada u mogućnosti da pokrenu Anketu time što će pritisnuti ikonicu za Ankete (“Polls”) u meniju, koju će dobiti sa najnovijim ažuriranjem Viber aplikacije. Zatim bi trebalo da definišu anketno pitanje i u nastavku dodaju do 10 ponuđenih odgovora. Svako ko se nalazi u četu će moći da glasa tako što će pritisnuti srce pored željenog odgovora iz prikazane ponude. Aktuelni rezultati Ankete će biti momentalno prikazani - svaki put kada sledeći učesnik četa izrazi svoj izbor, uživo.

Kada se Anketa postavi u grupnom četu, u kome znate učesnike, moći ćete da vidite ko je od vaših poznanika glasao za koju opciju, pritiskom na dugme za informacije, dok će glasanje u Viber-ovim Zajednicama - super-grupama sa do milijardu učesnika ostati tajno.

Polls” se mogu koristiti za zabavu, ali i za biranje narednih tema razgovora, izbor poklona za prijatelje, mesta za izlazak ili bilo čega sličnog i o njima mogu nezavisno odlučivati svi uključeni u grupne četove ili Zajednice. Pokretanje Ankete je odličan način da navedete sagovornike da učestvuju u diskusijama i slobodno i javno izraze svoje mišljenje - kako bi se sve više ljudi podstaklo na učešće u razgovorima o različitim temama.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Šta mislite o Viber anketama?

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA