Google Maps: Prijava policijske patrole, radara, sudara | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Google Maps: Prijava policijske patrole, radara, sudara

Neki korisnici u mogućnosti su da testiraju nove Google Maps servise.

  Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Bilo je pitanje vremena kad će Google u Google Maps implementirati Waze funkcije, poput prijave prepreke na putu, nesreće, zastoja ili policijske patrole. Iskreno, dugo im je trebalo, ali neki korisnici su u mogućnosti da testiraju dve nove Google Maps funkcije - prijavu policijske patrole i sudara.

Google je Waze “otrgnuo“ iz Windows Phone “jata“ aplikacija još 2013. godine, ali je tek godinama nakon toga počeo da nam predstavlja prve konkretne opcije, koje Waze nudi gotovo od prvog dana postojanja.

Nažalost, ova funkcija, odnosno obe, su još uvek u fazi testiranja i videće je samo korisnici, koji su obuhvaćeni test fazom. U momentima kad korisnik bude u blizini sudara, što je registrovano na “Live Trafic“ opciji, korisnik će biti u mogućnosti da doda informacije o saobraćajnoj nezgodi, baš kao što će moći da “zabode čiodu“ na mesto gde se nalazi radarska kontrola.

Ne očekujemo da vidimo još neko vreme upozorenja na radare i nesreće, ali s obzirom na to da ih Google testira svakako ih očekujemo u aplikaciji.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA