Najveće ažuriranje GPS mapa Srbije do sada | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najveće ažuriranje GPS mapa Srbije do sada

Čeka vas gotovo 100 megabajta „teško“ ažuriranje mapa Srbije u popularnoj aplikaciji.

  Izvor: MONDO portal

Ukoliko koristite Here WeGo navigaciju, a s obzirom na to da je aplikacija dobra, besplatna i da odlično radi ne vidimo zašto ne biste, onda će vas obradovati činjenica da je Srbija tj. njena mapa dobila jedno od najvećih ažuriranja od nastanka aplikacije.

Sa 290 megabajta mapa Srbije je narasla na čak 382 i donela sa sobom ispravke prijavljenih grešaka, nove POI tačke (points of interests), više kućnih brojeva i brojna druga poboljšanja. Nažalost, na Here WeGo sajtu još uvek nema detaljnih podataka o tome šta je tačno sve donela nova mapa, ali smo sigurni da ćemo već i sami primetiti neka od poboljšanja tokom korišćenja.

Ažuriranje mapa pre ovog donelo je kućne brojeve i navigaciju od broja do broja za više gradova u Srbiji, pa pretpostavljamo da je još više takvih stvari stiglo i sa ovim ažuriranjem. Takođe, rekli bismo da u Novom Sadu i Beogradu sad više ima 3D objekata, odnosno ulica, koje se „izdižu“ u trenutku pregleda mape ili tokom navigacije.

Da biste ažurirali mapu uđite u aplikaciju, otiđite do Offline Maps sekcije i kliknite na Update. Ažuriranje traje određeno vreme, pa budite strpljivi.

Javite nam šta ste novo primetili u aplikaciji i kako radi nova mapa!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi