Disk: Čuvajte podatke na Cloud serverima u Srbiji | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Disk: Čuvajte podatke na Cloud serverima u Srbiji

Brisanje keš memorije je daleka prošlost. Postoji jednostavniji način da rasteretite memoriju mobilnog telefona, a Disk aplikacija jedna je od retkih koja vaše podatke čuva u - Srbiji!

  Izvor: mts

Ukoliko ste pretraživali načine pravljenja dodatnog prostora u telefonu namenjenog za skladištenje podataka, među rezultatima pretrage su vam se gotovo sigurno pojavljivala dva rešenja - prebacivanje fotografija i video snimaka na računar ili njihovo brisanje sa telefona. Svima je jasno da memorijski rasterećen telefon radi stabilnije, pogotovo oni sa Android operativnim sistemom, ali nameće se pitanje da li smo spremni na ovakav kompromis?

Postoji jednostavniji i bezbolniji način da rasteretite memoriju mobilnog telefona, i to tako što ćete  skladištiti podatke na „oblak“. Cloud tehnologija omogućava čuvanje datoteka online, a najčešće se koristi za čuvanje različitih formata dokumenata, fotografija i muzike. Pripadnici generacije Z odavno koriste Cloud aplikacije kao eksterni hard disk i pristupaju mu putem interneta sa više različitih uređaja. Upotreba Cloud-a omogućava i kreiranje backup podataka, a pojedine aplikacije imaju i opciju automatske sinhronizacije fotografija kamere.

Prodavnice aplikacija nude pregršt Cloud aplikacija za preuzimanje, čija cena varira u zavisnosti od kapaciteta koji poseduju. Savetujemo vam korišćenje mts aplikacije, jer je velikom broju korisnika mts postpejd tarifa omogućeno potpuno besplatno korišćenje ovog servisa. Aplikacija je dostupna na Google Play i App Store, a postavljeni podaci ostaju na mts serverima u Srbiji, što uglavnom nije praksa kod ostalih Cloud aplikacija.

Vreme je da se oslobodite USB-ova, hard diskova, dodatnih kablova i čitača kartica i spoznate prednosti „oblaka“.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA