Nova Android prodavnica u Srbiji | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova Android prodavnica u Srbiji

Pogledajte šta je sve novo!

  Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Redakcijski test model Huawei Nexus 6P dobio je novu verziju Google Android prodavnice, koja donosi krupne promene interfejsa. Verzija prodavnice koju trenutno MobIT ekipa koristi je v8.4.19.V-all i dostupna je u okviru najnovijeg Android Oreo 8.1.0 operativnog sistema, koji se isporučuje korisnicima Android BETA programa.

Androidi koji će dobiti Oreo 8.0 ili noviji

Kao što imate priliku da vidite na slikama u našoj galeriji, ispod pretrage i kartica Igre, Početna i Muzika, dodat je novi meni, umesto zelenih oblačića.

Sad su trenutno tu Top liste, Kategorije, Izbor urednika, Porodični, Rani pristup (BETA) i druge podkategorije koje su odmah pred vama, nema potrebe za skrolovanjem nadole.

Kad kliknete na neku od pomenutih podkategorija otvaraju se pomenuti zeleni oblačići, u kojima su još dublje kategorije. Recimo, ako uđete u podkategoriju Porodične oblačići će sadržati Top liste, Deca do pet godina, Deca šest-osam godina, a Google će roditelje upozoravati istaknutim porukama o zaštiti privatnosti dece i kako to omogućiti.

Prelazak sa kategorije Početna u podkategorije otvara nove ikonice i podelu aplikacija prema nekom kriterijumu, a za svaki je odabrana posebna ikonica - Fotografija, Porodične, Muzika, Zabava itd.

Top liste, Igre i Muzika su pretrpele najmanje promena i uz dodatak linije podkategorija ostale su manje-više iste kao što su bile.

Ipak, kad se radi o Ranom pristupu tj. BETA verzijama aplikacija i igara sad ćete ih naći lakše nego ranije, jer će sav  BETA sadržaj biti jasno izdvojen u toj kategoriji. Google će istaknutim porukama, takođe, predlagati sadržaje koje biste vi možda voleli da isprobate (na osnovu vaših aplikacija i igara iz prodavnice).

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA