Evo šta vam uskoro stiže na Facebook (FOTO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo šta vam uskoro stiže na Facebook (FOTO)

Imate ekskluzivnu priliku da vidite kako se promenila Facebook aplikacija - pogledajte naše slike koje smo napravili.

 Izvor: MONDO Portal/Marko Čavić

Facebook aplikacija se konstantno menja, ali ne ovako drastično - ovog puta promenjena je čitava sekcija Android aplikacije - odeljak skroz desno, koji sadrži opcije, podešavanja, pomoć, aplikacije , omiljeno, dodatno i opcije ličnog profila i stranica koje kontrolišete.

Facebook vam daje besplatan net, uzeće sve drugo…

Novom odeljku pristupa se na pritisak devet tačkica formiranih u kvadrat, a opcije unutra su poređane u kružićima, podeljene po grupama, koje smo opisali nekoliko redova gore.

Sad se mnogo manje „skroluje“, opcije su prikazane preglednije, lakše im se pristupa i prostor je mnogo bolje iskorišćen. Redizajnirani deo aplikacije funkcioniše kao padajući meni, pa se sve opcije ne vide odmah, jer ih je dosta i do njih se dolazi prevlačenjem nadole, kad se meni izvlači do kraja.

Nova Facebook aplikacija integriše Instagram i WhatsApp i možete im pristupiti preko novog menija direktno, bez otvaranja tih aplikacija. Ukoliko vidite crveni kružić na ikonici Instagram ili WhatsApp aplikacije to znači da vas čeka nešto novo u njima.

MONDO MobIT

Pristup News Feed-u, prijateljima, obaveštenjima ostaje uvek dostupan u donjoj liniji aplikacije i taj deo se nikad ne skriva, ni kad je padajući meni spušten skroz do dole.

Kako pronaći skrivene Fejs poruke

Ukoliko koristite aplikaciju Facebook za Android verzije v131.0.0.25.69 onda imate mogućnost da vidite ovakav novi dizajn i na svom telefonu. Ukoliko ne, pogledajte našu galeriju slika i strpite se neko vreme, da i do vas stigne novi izgled Facebook aplikacije.

Ukoliko smo nešto zaboravili da objasnimo - komentari su vaši!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi