Windows ima novi Stream servis | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Windows ima novi Stream servis

Microsoft Stream, profesionalni video servis sada je i globalno dostupan.

  Izvor: Promo/Microsoft

Godinu dana nakon što je Microsoft prvi put predstavio Stream, video servis namenjen poslovnim korisnicima, ova platforma postala je dostupna širom sveta - bilo u okviru Office 365 paketa, ili kao zasebna aplikacija.

Video ima ključnu ulogu u načinu na koji komuniciramo i razmenjujemo ideje. U poslovnom okruženju video sadržaj ima dodatnu težinu kada želimo da posebno istaknemo određene aspekte poslovanja, ili da poboljšamo proces saradnje na različitim geografskim područjima, čime stvaramo efikasniju i povezaniju poslovnu organizaciju.

Globalna dostupnost Microsoft Stream servisa, obogaćenog novim ugrađenim, pametnim funkcijama, pružiće korisnicima jednostavno, efikasno i bezbedno kreiranje, korišćenje i deljenje video sadržaja.

Microsoft Stream karakteristike i opis ukratko:

- Intuitivan dizajn pruža jednostavnost korišćenja i povećano učešće u stvaranju i deljenju video sadržaja;

- personalizovane početne stranice sa aktuelnim video zapisima, prate kanale i sadržaj koji je korisnicima bitan;

- besprekorno iskustvo gledanja na različitim uređajima uklanja brigu o pristupu sadržaju;

- Microsoft Stream omogućava da kompletan audio sadržaj videa postane dostupan za pretragu, pa korisnici mogu pronaći video zapise čak i ako imaju malo ili nimalo meta-podataka ili opisa;

- Za još veću interaktivnost, sva lica koja se pojavljuju u video zapisu se prikazuju na vremenskoj liniji ispod videa, što olakšava detekciju određenog izlagača i njegove prezentacije;

- Dodavanje vremenskih kodova u odeljku za komentare, transkripte teksta ili sadržaje omogućava korisnicima da brzo stignu do određene tačke u video zapisu.

Stream pruža i više načina za upravljanje pristupom video sadržaju u okviru grupa, koje su bazirane na Office 365 grupama, što ujedno omogućava i bogatije korišćenje svakodnevnih Office aplikacija u okviru kojih Stream može biti integrisan.

Od sada Office aplikacije i na Windows prodavnici

Microsoft Stream koristi najsavremeniju, ugrađenu enkripciju i autentifikaciju pristupa, kako bi bezbedno deljenje videa bilo garantovano. Pored toga, administratori mogu dodati i personalizovane bezbednosne smernice.

Svi korisnici Office 365 paketa mogu lako pristupiti Microsoft Stream servisu preko menija za aplikacije ili preko zvanične stranice servisa. Microsoft Stream dostupan je i kao zasebna platforma za sve koji nemaju Office 365 paket.

Za više informacija i interesantnih detalja, molimo pogledajte zvanični Microsoft blog, kao i  Office blog.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA