Skype sad liči na WhatsApp, Viber, Messenger... | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skype sad liči na WhatsApp, Viber, Messenger...

Novu generaciju Skype aplikacije korisnici širom sveta imaće priliku da otkriju prvo na Androidu i iOS-u, a zatim i na desktop uređajima.

  Izvor: Promo/Skype

Obnovljen od početka do kraja, Skype sad znatno poboljšava načine povezivanja, dok je chat u fokusu funkcija. Microsoft je odlučio da zadrži ono što čini suštinu koncepta - stvaranje značajne povezanosti među ljudima, bez obzira na udaljenost - ali sada nudeći ličnije, povezanije i bliskije iskustvo komunikacije, gde god da se nalazimo i koju god platformu da koristimo.

Skype: 10 moćnih opcija koje bi trebalo da znate

Grupna ćaskanja će sa novom generacijom Skype aplikacije postati življa, izražajnija, i što je najvažnije - personalizovana.

Pogledajte sve nove Skype opcije:

Dizajniran je potpuno novi korisnički interfejs, sa ciljem da omogući bolje deljenje sadržaja, bolji chat i zajedničko kreiranje materijala, sa posebnim fokusom na pružanje opcije da korisnici personalizuju sadržaj. Tu je i integrisana kamera, dostupna jednim prevlačenjem prsta preko ekrana, kako bi korisnicima bilo olakšano beleženje i deljenje inspirativnih trenutaka iz svakodnevnog života. Fotografije se mogu personalizovati uz pomoć nalepnica, filtera i napomena.

Highlights je nova karakteristika Skype-a, koja omogućava da napravimo Highlight Reel našeg dana sa fotografijama i video zapisima. Postavljanje Highlight sadržaja je veoma jednostavno, potrebno je samo da se pristupi kameri, snime fotografije ili video, a zatim postave u Highlights ili pošalju direktno u kontakte ili grupe. Tu je i novi, centralni, Find panel, gde će korisnici naći više Skype dodataka koji omogućavaju pravljenje zabavnih zajedničkih iskustva, da budu produktivniji ili da pronađu informacije koje su im potrebne.

Skype: Poboljšani pozivi...

Introducing the next generation of Skype
Izvor: Skype.

Novi Skype zamišljen je kao dinamična, mobilna, kreativna i personalizovana platforma za komunikaciju i povezivanje ljudi širom sveta, na pametan, jednostavan i efikasan način.

Globalna dostupnost odvijaće se u fazama, kako bi stotine miliona korisnika dobile najbolja moguća iskustva nove generacije platforme koju koriste već skoro deceniju i po.

Za više detalja pogledajte Skype blog.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Share the Highlights of your day with the next generation of Skype
Izvor: Skype.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA