Aplikacijom proveri znanje za upis u srednju školu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aplikacijom proveri znanje za upis u srednju školu

Mali maturanti svoje znanje za prijemni ispit u srednje škole mogu proveriti besplatnom Android aplikacijom „Prijemni za srednju“.

 Izvor: MONDO portal

Kompanija YouTestMe Android aplikacijom „Prijemni za Srednju“, drugu godinu zaredom, svim malim maturantima u Srbiji pruža priliku da na zabavan način testiraju svoje znanje pred prijemni za srednju školu.

Činjenica je da mladi veliki deo vremena provedu koristeći svoje pametne telefone i da sve manje uče izvan škole. Svesni toga, došli smo na ideju da spojimo znanje i tehnologiju. Kao rezultat, nastala je Android aplikacija „Prijemni za Srednju“, rekli su u YouTestMe timu.

Aplikacija simulira prijemni ispit za srednje škole tako što pri svakom pristupu, aplikacija automatski generiše različite setove od po 20 pitanja iz srpskog jezika, matematike i kombinovanog testa. Na taj način učenici svaki put kada žele da provere svoje znanje dobiju drugačiji set pitanja. 

Da je aplikacija odlično prihvaćena, govori podatak da je tokom 2016. godine, mesec dana pred prijemni ispit, aplikaciju instaliralo preko 5.000 učenika koji su svakodnevno proveravali svoje znanje.

YouTestMe tim 

Elegantan i jednostavan dizajn testova omogućava brzo i pregledno odgovaranje na pitanja.

Svaki test ima vremensko ograničenje od 2 sata, kao na prijemnom ispitu.

Po završetku testa prikazuje se rezultat i pregled pitanja sa tačnim odgovorima. Svi urađeni testovi se čuvaju u ličnoj kolekciji i izdvajaju se prosečni rezultati i najbolje urađen test za svaku od kategorija – srpski, matematiku i kombinovano. Svaki rezultat se beleži i učenici imaju pregled svog ukupnog učinka na rang listi svih registrovanih korisnika u aplikaciji. Takođe, svi đaci svoje rezultate mogu podeliti i uporediti i na Facebook mreži.

Pitanja u aplikaciji predstavljaju 30 odsto ukupnog broja pitanja iz tri zvanične zbirke za upis u srednje škole izdatih od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog obrazovanja.

Kompanija YouTestMe ovom Android aplikacijom „Prijemni za Srednju“ želi da doprinese što većem uspehu budućih srednjoškolaca. Aplikaciju možete besplatno preuzeti na Google Play prodavnici. Za više informacija posetite sajt prijemni.youtestme.com ili našu Facebook stranicu „Prijemni za Srednju“.

Znate osnovca kojem je potrebna ova aplkacija? Preporučite mu je!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

____________________________________________________________________

MONDO Android aplikacija je opet tu: PREUZMITE JE!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi