Vivaldi stvara istoriju, preuzmite ga! (VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vivaldi stvara istoriju, preuzmite ga! (VIDEO)

Na red je došla Vivaldi v1.8 verzija, koja donosi značajna poboljšanja.

 Izvor: MONDO portal

Drago nam je što imamo izbor i što možemo i vas da posavetujemo da pređete na Vivaldi pregledač ili ga makar isprobate, posebno ukoliko vam Chrome i Firefox guše računar. Chrome se, istina, popravio, ali je na slabijim mašinama i dalje mučno iskustvo raditi sa više otvorenih tabova.

Vivaldi je zamenio Chrome i Firefox, evo zašto!

Sa Vivaldi pregledačem interneta toga - nema! Njegov sistem tako je optimizovan da će gotovo svaki računar prodisati s njim, što smo i dokazali u uporednom testu.

Sad je na redu nova v1.8 verzija koja se posebno pozabavila istorijom pretrage tj. „History“ odeljkom, koji je mnogim korisnicima izuzetno bitan. Ažuriranje ima do 45 megabajta, u zavisnosti od toga koju Vivaldi verziju imate ili nemate na računaru, a ako ažuriranje ne stigne samo, potražite ga u kartici „Help“, pa „Update“.

Za razliku od svakog drugog pregledača interneta, kojem je cilj da vas drže što manje informisanim o sajtovima koje ste posetili (kako biste ih opet posetili, jer im je to posao), Vivaldi vam omogućava detaljan pregled „History“-ja sa novim slikovitim pregledom, statističkim podacima i svim ostalim informacijama o posećenim lokacijama.

Najbolji internet pregledač je upravo poboljšan!

Prema blog Vivaldi objavi nakon ažuriranja, Vivaldi Technologies ne sakuplja nikakve informacije o vama, posebno ne one što vam stoje u „History“ odeljku, ali će vam vrlo rado pružiti uvid u to koje su „treće strane“ vršljale po vašem „History“-ju i šta su od podataka gledali ili preuzeli o vama. Na osnovu tih podataka, koji su prezentovani jasno i koncizno imaćete mogućnost da odredite svoje dalje ponašanje na internetu i vidite ko vas prati.

History“ je dobio i svoje mesto u bočnom panelu, pa ćete mu lako pristupiti.

Ovo je samo deo sjajnih promena zbog kojih i dalje ostajemo uz najlakši i najmanje zahtevan, a kvalitetan i moćan internet pregledač?

Jeste li ga već instalirali? Utisci?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Vivaldi Makes History
Izvor: Vivaldy Browser.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi