Povlači se i Facebook aplikacija… | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povlači se i Facebook aplikacija…

Tri tačke na kraju naslova, jer se očekuje odlazak i mnogih drugih aplikacija, nažalost.

 Izvor: MONDO portal

Iskreno, kao dugogodišnji korisnici Windows 8/8.1 i Windows Phone8/8.1 operativnih sistema nismo očekivali tako brz pad. Ali, bili smo zadovoljni dok smo ga koristili i tako ćemo ga i pamtiti (sad kad smo na Windows 10, Windows 10 Mobile i Android-u).

Windows 8 i Windows 8.1, kao i Windows Phone 8 i Windows Phone 8.1 će krajem marta ostati i bez Facebook aplikacije, nakon što ih je napustio Messenger, Skype i Shazam u poslednjem talasu „otpuštanja“ ovih platformi. Korisnici sa jeftinijim Windows i Windows Phone uređajima, nažalost nemaju priliku da pređu na Windows 10 ili Windows 10 Mobile i sad će ih ovakva situacija prinuditi da kupe novi telefon ili da pređu na drugi operativni sistem.

Pomenuti operativni sistem WP8 i WP8.1 od 31. marta više neće biti podržani što se Facebook aplikacije tiče. Njen razvoj se napušta, aplikacija se povlači iz Prodavnice, ali će Fejs raditi još neko vreme.

Messenger za Windows 10 nastavlja da živi >>>

Shazam ukinuo i povukao svoju aplikaciju

Ipak, ovakav razvoj događaja ne čudi, jer WP platforma ukupno u ovom trenutku ima manje od jedan odsto smartfon tržišta.

Nažalost, očekujte još ovakvih vesti…

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi