Nove Google Mape: Dodate korisne i dobre stvari | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nove Google Mape: Dodate korisne i dobre stvari

Pogledajte šta je Google ubacio u Maps servis.

 Izvor: AndroidPolice.com

Google je pustio nadogradnju v9.19 Google Maps za Android koja donosi nekoliko značajnih i korisnih poboljšanja. Prvo je Driving Mode, koji omogućava automatsko (u realnom vremenu) praćenje stanja u saobraćaju sa dojavom gde su gužve i zastoji na putevima. Ovo je dobra opcija za kretanje gradom, kad vam navigacija nije neophodna, ali telefon svojim savetima može da vam pomogne koje bi ulice trebalo da zaobiđete. Driving Mode na osnovu pamćenja vašeg kretanja (da, Google SVE pamti, pogledajte to) pretpostavlja kojim putem ćete krenuti i javlja vam da li bi trebalo nastaviti njime ili savetuje neki drugi, ako je prohodniji.

Druga novina jeste mogućnost isključivanja glasovne navigacije. Ako vam glas ne treba - isključite ga pritiskom na ekran, ne morate ići u podmenije.

Poslednje značajnije unapređenje je Timeline pregled, koji omogućava da kroz Google Maps vidite mesta koja ste posetili, ranije pretrage i Google Photos, koje su nastale na putu kojim se krećete.

Tu je i dosta sitnih poboljšanja, kakva su podešavanja vezana za upozorenja prilikom prekoračenja dozvoljene brzine (uključeno, isključeno), nivelisanje glasa (glasan, normalan) i dodatno "pročišćen" izgled aplikacije mirnijeg i svedenijeg dizajna.

Google Maps v9.19 na vaš Android stiže uskoro!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi