Još jedna Facebook aplikacija: Signal | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedna Facebook aplikacija: Signal

Namenjena je praćenju aktuelnosti iz celogsveta i posebno namenjena novinarima.

  Izvor: Facebook Signal.

Facebook je predstavio novu alatku kako bi pomogao novinarima da koriste njegovu društvenu mrežu radi praćenja najnovijih informacija i trendova. Usluga, pod nazivom Signal, dostuna je istovremeno na društvenoj mreži i Instagramu.

Signal omogućava da se, kako je saopšteno iz Facebooka, prati koje su teme u trendu i da se brzo prikažu za njih vezani sadržaji koji su javno deljeni na mreži. Signal, takođe, omogućava i čuvanje tako pronađenih informacija i sadržaja za kasniju upotrebu. Naravno, za tačnost podataka novinar će i dalje morati da se potrudi i verifikuje ono što bi, eventualno, preneo u svom mediju, ali ako ceo svet priča o nekom događaju ili nečemu što zanima mnogo korisnika, verovatnoća da je to o čemu se priča tačno je veća.

Da bi dokazao status novinara svako će sa svog Facebook profila morati da pošalje zahtev, preko OVOG linka, a onda i da razmeni nekoliko mejlova sa timom za medije, kako bi se završio proces registracije. Tek nakon toga novinar će moći da koristi Signal opcije.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi