MONDO aplikacija: Novi dizajn i opcije, bolji rad! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO aplikacija: Novi dizajn i opcije, bolji rad!

Treće izdanje MONDO aplikacije donosi nekoliko značajnih noviteta, unapređen dizajn, stabilniji rad i brže učitavanje. Čekamo vaše komentare!

  Izvor: Ilustracija: MONDO - Mario Milojević

MONDO aplikacija ima novu verziju 3.0, koja donosi stabilnosna i funkcionalna poboljšanja, ali to je tek početak. Sa novom Android verzijom MONDA eliminisano je iskaknje aplikacije na početni Android ekran, sadržaji se se učitavaju brže, poboljšana je "touch" opcija, ali i ukupna brzina aplikacije koja je sad prilagođena svim pametnim uređajima, nezavisno od toga da li se radi o tabletu ili telefonu i koja mu je rezolucija ekrana.

Evo spiska najvažnijih poboljšanja i novih opcija:

- Novi "Material" dizajn aplikacije
- Jednostavniji početni ekran sa izborom vesti
- Podrška za visoke rezolucije ekrana
- Podrška za tablete i širi odnos stranica ekrana
"Push" notifikacije za najvažnije vest u toku dana
- Nova funkcionalnost "Sačuvane vesti" koja omogućava da sačuvate omiljene članke i da ih čitate u offline modu bez internet veze
- Unapređeni komentari i odgovori na komentare
- Komentari su dostupni uvek u vesti (plutajući taster)
- Kategorija vesti prikazuje koja vest ima galeriju i video
- Poboljšan prikaz povezanih vesti i
- Poboljšano prikazivanje galerija slika i video sadržaja.

Ne zaboravite da i dalje možete da koristite levi i desni "swipe" pokret (od ivice do ivice krana ulevo ili udesno) kako biste se kretali kroz kategorije vesti ili podkategorije iste rubrike.

U nastavku pogledajte Galeriju slika nove MONDO aplikacije u visokoj rezoluciji, koje sadrže i opis svih novosti i poboljšanja koja su u verziji 3.0 primenjena.

GalerijaMONDO aplikacija

Uz MONDO aplikaciju 3.0, koja je već sada dostupna za besplatno preuzimanje na Google Play, učitavaju se i embedovani sadržaji, poput Instagram, Twitter ili Facebook objava, a pronaći ćete i mnoge druge zanimljive sadržaje i poboljšanja, koja ćete sami otkriti.

Svoje komentare o aktuelnoj verziji aplikacije ostavite na Facebooku, u komentarima ispod ili na LINKU, gde ste i ranije dali svoje predloge.

O unapređenjima Windows Phone i iOS aplikacije pisaćemo naknadno, kad one budu dostupne za preuzimanje (uskoro, obećavamo)!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA