Nova GMail aplikacija: SVI mejlovi na istom ekranu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova GMail aplikacija: SVI mejlovi na istom ekranu

Android će dobiti novI GMail, kojI će omogućiti niz novih opcija, među kojima i pregled SVIH mejlova sa svih mejl naloga koji su aktivirani u aplikaciji.

 Izvor: MONDO portal.

Zvaničan GMial blog najavio je novu GMail aplikaciju za Android uređaje koja će omogućiti da mejlove čitate brže, a odgovarate efikasnije na njih. Trik je u tome što Google želi da bolje iskoristi opciju "jednog mejl sandučeta" za sve mejlove koje koristite - Google i Yahoo ili Outlook, ali i poslovne i privatne. Dosad ste morali da ih odvajate i menjate sanduče klikom na desnom "swipe" panelu u aplikaciji, a sada ćete, potvrdom opcije "All Inboxes" to izbeći i mejlovi će se prikazati svi zajedno, u jednom prozoru/ekranu.

Svi aktivni mejl nalozi, ne samo GMail, dobiće izgled konverzacija (nastavljaće se mejl na mejl) i neće biti potrebe da se mejlovi koji se odnose jedan na drugi čitaju odvojeno. Ovo se ondosi na Yahoo, Outlook i sve druge IMAP i POP naloge koji nisu GMail.

GMail će u poslednjoj verziji doneti i bolju pretragu sa smislenijim samoispisivanjem (Auto-Complete opcija), kao i nekoliko novih, kako Gmail tim kaže, "kul" opcija, među kojima su bolje animacije, veći prikaz pridruženih fajlova i snimanje u Google Drive jednim tapom.

Novi GMail je već stigao nekim korisnicima, a druge očekuje nadogradnja uskoro.

Nastavite da nas pratite na Facebooku, Twitteru i instagramu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi