Telekom izveo Nišlije na "Teren" | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Platforme

Telekom izveo Nišlije na "Teren"

Izvor Telekom Srbija
Izvor Telekom Srbija

Nastavljajući promociju sportske društvene mreže "Teren" kompanija Telekom Srbija organizovala je sportski dan u centru Niša.

Sve Nišlije koje uživaju u sportu bile su u prilici da učestvuju u različitim aktivnostima – da izmere jačinu svog šuta, da se oprobaju u street i foot tenisu ili da učestvuju u mini turnirima u basketu.

Najuspešnijima takmičarima su dodeljene zanimljive nagrade, a svi posetioci su imali priliku i da se upoznaju sa brojnim mogućnostima koje nudi sve popularnija sportska društvena mreža "Teren“ Telekoma Srbija.

Niš je, posle Kraljeva i Beograda, treći grad koji je okupio korisnike "Terena“. Zanimljivo je da se grad koji će ugostiti ljubitelje sporta bira upravo glasovima samih korisnika društvene mreže "Teren“.

VideoTelekom Srbija promovisao mrežu "Teren" u Nišu

"Budući da godinama podržavamo sport i mlade, u Telekomu Srbija smo odlučili da okupimo ljubitelje sporta, kako kroz prvu sportsku društvenu mrežu 'Teren', tako i na pravim terenima širom Srbije. Na ovaj način želimo da animiramo građane da izađu iz zatvorenog prostora i sa svojim porodicama provedu dan baveći se sportom. Želeli smo da naša poseta ima i humanu dimenziju, pa smo donirali sredstva specijalnoj školi '14. oktobar' u Nišu. Ova sredsta će biti upotrebljena za nabavku rekvizita koja će mališanima omogućiti kvalitetnije bavljenje fizičkim aktivnostima. Zahvalio bih se niškoj gradskoj opštini Medijana koja nam je pomogla u organizaciji događaja“, izjavio je Bojan Svilanović, šef Službe za odnose s javnošću Telekoma Srbija.

Za pet meseci koliko postoji, "Teren“ je okupio više od 48.000 ljubitelja sporta koji zajedno prate utakmice i takmiče se odgovarajući na različita pitanja, a najuspešniji osvajaju nagrade. Svi zainteresovani besplatno mogu preuzeti sportsku društvenu mrežu "Teren“ sa Google Play-a i App Store-a.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi