Skype: Bolji kvalitet poziva, dodato ukidanje buke | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skype: Bolji kvalitet poziva, dodato ukidanje buke

Novi Skype donosi značajno unapređenje kvaliteta poziva i aktivno ukidanje pozadinske buke.

  Izvor: Skype Press Photos.

Kvalitet poziva preko Skype aplikacije značajno je poboljšan zahvaljujući novim metodama procesuiranja, odnosno obrade zvuka. "Bez obzira na to u kakvom okruženju se nalazite i koliko je jaka buka oko vas, kvalitet poziva će biti bolji, zvuk čistiji, a sagovornik će vas jasno čuti", navode na Skype blogu.

Skype sada podržava tehnologiju više mikrofona, koji međusobno sarađuju na ostvarenju boljeg kvaliteta zvuka, a koji se sve češće nalaze u smartfonima. Recimo, Lumia korisnici osetiće drastičnu razliku u kvalitetu poziva, jer većina tih uređaja dolazi sa više mikrofona s prednje i zadnje strane telefona.

Opcija aktivnog ukidanja pozadinske buke radiće na svim uređajima koji podržavaju takvu opciju i radiće prilikom glasovnih i video poziva, uključujući i grupne pozive, koji su sada besplatni. Ove opcije dostupne su nekim korisnicima, a drugi će ih dobiti uskoro.

Skype tim je obećao da će ažurno i predano raditi na unapređenju funkcija svih aplikacija i da će one biti poboljšavane i dodavane u manjim "porcijama" i češće.

Pratite nas i na Facebooku!

VideoStay Together

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA