Skype poboljšao notifikacije! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skype poboljšao notifikacije!

Ako koristite Skype na više uređaja istovremeno onda ste sigurno dobijali obaveštenje o novim događajima i porukama na svaki od njih - sad je to konačno ispravljeno!

  Izvor: MONDO portal.

Skype je naučio da prepozna koji uređaj, od više povezanih s vašim nalogom trenutno koristite i informacije i obaveštenja o porukama i događajima dobijaćete samo na aktivnom uređaju, a ne na svim uređajima, što je do sada bio slučaj. To, zapravo, znači da ćete, ako koristite Skype na računaru, tabletu i smartfonu, a u ovom trenutku se dopisujete samo preko smartfona, notifikacije dobijati samo na tom uređaju, ne i na tabletu i kompjuteru.

Skype će vas obaveštavati na tom jednom uređaju sve dok ga aktivno koristite, a kada ga neko vreme ne budete upotrebljavali notifikacije će se vratiti na sve uređaje, dok neki opet ne preuzme ulogu aktivnog. Takođe, bez obzira na to što se obaveštenja pojavljuju samo na aktivnom uređaju sinhronizacija sadržaja se vrši na svim registrovanim uređajima sa vašim nalogom, tako da četovanje ili poziv možete da nastavite na bilo kom uređaju kao da ste na njemu bili od samog početka Skajpovanja.

Zvanični Skype blog za kraj napominje da je potrebno da imate poslednju verziju Skype aplikacije instaliranu na svim uređajima, a da će ova funkcija biti dostupna za par nedelja.

Komentare i utiske čekamo ispod ili na Facebooku!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA