Prevedi tekst kamerom telefona! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prevedi tekst kamerom telefona!

Word Lens Translator sada je u vlasništvu Google kompanije i besplatno se može preuzeti za iOS i Android uređaje.

  Izvor: Promo.

Aplikacija Word Lens Translator delo je firme Visual Quest, koju je Google nedavno kupio i prvi korak bio je "otvaranje" aplikacije, odnosno omogućeno je da ona bude besplatna za sve Google i Apple korisnike. Radi bez interneta i prevodi na engleski jezik sa španskog, nemačkog, portugalskog, ruskog, italijanskog, francuskog i obrnuto.

Word Lens Translator ne može da prevodi krasnopis niti ručno ispisan tekst, najbolje se snalazi sa rečenicama ispisanim na istovetnoj pozadini, ume da promaši, ali je OK za hvatanje značenja onoga što prevodi. Kako aplikacija ne troši internet ukoliko putujete u neku od zemalja čiji jezik je podržan obavezno je instaliraje na svoj telefon. Word Lens Translator podržava aktiviranje blica, kako bi se tekst video jasnije, radi i sa autofokus opcijom i omogućava prevod iz "makro" moda kamera, kao i sa standardne i velike udaljenosti

Srpski jezik još uvek nije podržan, ali ako vam je potrebna slična aplikacija možete da koristite Googlov sistem za prevođenje pomoću kamere sa prevodom na srpski i sa srpskog jezika.

Pratite najnovije vesti i na MobIT Facebook stranici, kao i na Twitter mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA