Srbija dobila bolje mape za GPS navigaciju | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija dobila bolje mape za GPS navigaciju

Mape naše zemlje ažurirane sa 10 MB novih podataka, uputstava i ispravki grešaka iz prethodne verzije aplikacije za GPS navigaciju.

 Izvor: MONDO portal.

Nokia nastavlja da podržava Srbiju, kao i sve zemlje okruženja, svojim Here mapama i GPS navigacijom na srpskom jeziku. Nova nadogradnja, koja je od 31. januara dostupna svim korisnicima Symbian, Lumia i drugih platformi sa Here i Nokia navigacijom, dostupna je za besplatno preuzimanje i instalaciju.

Veličina mapa se povećala na oko 96 MB (sa 85) i novine obuhvataju ispravke grešaka iz prethodnih verzija, više 3D modela zgrada, više puteva i poboljšanje glasovne navigacije.

Za razliku od Google mapa, koje ne podržavaju rad bez interneta i nemaju kućne brojeve, Nokia, odnosno Here mape dolaze sa kompletnim opcijama i mogu se koristiti bez neta. Mape su besplatne za sve korisnike Lumia i Symbian korisnika, jedino broj licenci varira u odnosu na to koji model telefona korisnik izabere. Recimo, Lumia 920 i 820 imaju licencu za ceo svet, dok Lumia 720 ili 520 dolaze sa jednom besplatnom licencom za zemlju po izbooru.

Potražite MONDO MobIT i na Facebooku, za dodatni sadržaj!

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi