mt:s MobTV: Gledajte televiziju bilo gde! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

mt:s MobTV: Gledajte televiziju bilo gde!

Android mt:s MobTV aplikacija omogućava korisnicima Mega Net profila da besplatno i gde god imaju 3G signal prate mobilnu TV sa više od 30 kanala!

 Izvor: MONDO portal.

mt:s MobTV aplikacija predstavljena je sa uvođenjem Galaxy S3 modela u ponudu Telekoma Srbija, uz Mega Net tarifu. U julu ove godine je korisnicima ponuđena u najnovijoj verziji, koja ispravlja propuste prethodne verzije i donosi stabilniji rad i prijem sadržaja.

Aplikacija omogućava jednostavan izbor TV kanala i praćenje programa kao da korisnik gleda televiziju kod kuće. Odmah nakon logovanja u aplikaciju korisnik može da odabere jedan od preko 30 kanala. U ponudi su ArenaSport paket sa sva četiri programa, svi kanali sa nacionalnom frekfencijom, paket Pinkovih kanala, muzički kanali sa MTV Adria kanalom, strani info kanali (Russia Today, EuroNews, BBC World), nekoliko domaćih i satelitskih kanala lokalnog karaktera i jedan kanal za odrasle.

U aplikaciju je integrisan i sadržaj programa sa opisom filmova, serija i emisija, kao i TV vodič. Uskoro će korisnicima biti ponuđen i video na zahtev u okviru TV Kluba, koji će biti sličan ponudi dodatnog sadržaja u okviru Open IPTV-a.

Aplikacija omogućava uveličavanje ekrana do tri puta, odnosno emitovanog sadržaja i gledanje u uspravnom ili položenom modu displeja. Da ne bi dolazilo do problema sa naprezanjem očiju ubačeni su i nešto veći titlovi, koji omogućavaju lakše čitanje i na manjim ekranima telefona.

Kvalitet slike je vrlo dobar, pa bez problema na HTC-u One X ili Galaxyju S3 možete da pogledate fudbalski ili teniski meč. Ukoliko telefon ima Direct DLNA ili Direct Wi-Fi funkciju možete sliku sa telefona ili tableta prebaciti i na kompatibilan TV, što će podići ugođaj gledanja programa.

Mana aplikacije jeste povremeno iskakanje na početni ekran aplikacije, što nije čest slučaj u najnovijoj verziji, ali nam se to, ipak dogodilo nekoliko puta, posebno u trenucima kada signal oslabi ili na trenutak dođe do prekida.


Za kvalitetan prijem potrebna je dakle vrlo brza veza, zbog velike količine podataka koja se penosi. Za troškove prenosa podataka ne morate da brinete, jer je korišćenje aplikacije za sve Mega Net korisnike potpuno besplatno! Nažalost, mt:s MobTV za sada ne može da strimuje sadržaj preko Wi-Fi internet konekcije i vezana je za prenos podataka isključivo sa brojem na kojem se koristi Mega Net tarifa. Takođe, aplikacija najbolje radi na snažnijim telefonima, sa najmanje dva procesorska jezgra, jer na singlkor uređajima može da dođe do mimoilaženja slike i tona.

Zahvaljujući Mega Net tarifi i mt:s MobTV-u moći ćete da uživate u mobilnoj televiziji gde god u Srbiji se nalazili i kada god to poželite.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi