Office Mobile za Android telefone | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Office Mobile za Android telefone

Microsoftov Office Mobile za pametne telefone koje pokreće Android platforma stiže u Srbiju u narednih nekoliko nedelja.

  Izvor: Promo.

Office Mobile za Android, biće dostupan na 33 svetska jezika, uključujući i srpsku latinicu, a svi korisnici koji poseduju Office 365 licencu besplatno će moći da ga preuzmu sa Google Playa.

Poput ranije predstavljenih verzija za iPhone i Windows Phone, Office Mobile za Android omogućuje korisnicima pristup, pregled i pravljenje izmena u Microsoft Word, Excel i PowerPoint dokumentima putem mobilnog telefona. Takođe ova aplikacija omogućuje i  kreiranje novih Word dokumenata ili Excel tabela.

Prve impresije korisnika koji su imali prilike da isprobaju ovu aplikaciju, ukazuju na to da dokumenta izgledaju sjajno na ekranu Android pametnih telefona, kao i da njihov sadržaj i format ostaju nepromenjeni nakon unošenja izmena ili komentara.

Kako do Office Mobile aplikacije za Android?

"Svi korisnici pametnih telefona koje pokreće operativni sistem Android 4.0 ili noviji, mogu da preuzmu i instaliraju aplikaciju koja se u Google Play Storu nalazi pod imenom Office Mobile for Office 365 Subscribers. Za korišćenje aplikacije, potrebno je da se uloguju pomoću naloga koji već koriste za Office 365, a svaka licenca koja donosi pun paket Office 2013 desktop aplikacija, donosi i Office Mobile - Office 365 Home Premium, Office 365 Small Business Premium, Office 365 Midsize Business, Office 365 Enterprise E3 i E4, Office 365 Education A3 i A4, Office 365 ProPlus, i Office 365 University. Takođe, postoje i Office 365 government verzije koje uključuju i Office Mobile" - rekla je Danijela Zečević, regionalni menadžer za Office u kompaniji Microsoft i dodala da probna, besplatna, tridesetodnevna licenca za Office 365 omogućava i korišćenje Office Mobile aplikacije za Android platformu.

Više informacija o probnoj licenci i načinu za njeno preuzimanje, može se pronaći na www.office.com.

Office Mobile za Android, prilagođen je pametnim telefonima koje pokreće ovaj operativni sistem, dok se korisnicima tablet uređaja preporučuju Office Web Apps pomoću kojih će biti u mogućnosti da dožive novi Office paket na najbolji mogući način. Takođe, Office Mobile kako za iOS tako i za Android donosi dodatne opcije koje ljudima omogućuju da obavljaju stvari koje najčešće rade - koriste e-mail, komuniciraju u realnom vremenu i kreiraju beleške.

Na kraju treba istaći i to da je Microsoft obezbedio prirodno okruženje za OneNote, Lync i SharePoint kao dodatnu podršku za Exchange Active Sync koji obuhvata e-mail, kalendar i kontakte.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA